![]() |
WV PASSAT vs Audi A4
5 Attachment(s)
Doua modele surori, insa diferite din alte puncte de vedere. Motorizarea pentru care am optat pentru acest post este cea de 2.0 TDI pentru ambele masini, cutie manuala in 6 trepte, tractiune fata.
WV PASSAT 2.0 TDI: Cilindree (L/cm3) 2,0 / 1968 Alezaj / Cursa (mm) 81 / 95,5 putere max., kW (CP) la 1/min 140 Cuplu motor max., Nm la 1/min 320 / 1750 Rapot de comprimare 18,5 Norma de poluare EURO 4 Alternator, A/Baterie, A(Ah) Cutie de viteze manuala 140 / 330 (61) Cutie automata/tiptronic 140 / 330 (61) Carburant motorina Consum carburant combinat, l/100 Km Cutie de viteze manuala 5,9 - 6,0 Cutie automata/tiptronic 6,4 - 6,6 Capacitate rezervor carburant (l) ca. 70 Cutie de viteze C utie manuala cu 6 trepte Emisii CO2, g/km Cutie de viteze manuala 159 - 162 Cutie automata/tiptronic 173 - 178 Timp accelerare de la 0-80 / 0-100 km/h, s Cutie de viteze manuala 6,9 / 9,8 Cutie automata/tiptronic 6,9 / 9,8 Viteza maxima, km/h Cutie de viteze manuala 209 Cutie automata/tiptronic 206 Audi A4 2.0 TDI: Capacitate cilindrica cmc 1968 Putere maxima kW (CP) la 1/min 103 (140)/4000 Cuplu maxim Nm la 1/min 320/1750-2500 Greutate proprie in kg 1430 Greutate totala admisa in kg 1980 Sarcina admisa pe acoperis/de sprijin in kg 75/80 Sarcina de remorcare admisa, nefranat, in kg 750 Sarcina de remorcare admisa in panta 12% in kg 1600 Sarcina de remorcare admisa in panta 8% in kg 1800 Volum portbagaj in l 460 Continut rezervor in l (aprox.) 70 Viteza maxima km/h 212 Accelerare 0-100 km/h in s 9,7 Tip carburanti Diesel 49 CZ Consum carburanti, intraurban, in l 7,8 Consum carburanti, extraurban, in l 4,5 Consum carburanti, mixt, in l 5,7 Emisii de CO2 in g/km 153 Dimensiuni: Lungime in mm 4586 Latime in mm 1772 Inaltime in mm 1427 Distanta dintre axe in mm 2648 |
Re: WV PASSAT vs Audi A4
dintre aceste doua surori as prefera`o pe prima , adica passat-ul. Design-ul este foarte reusit! parerea mea
Din punct de vedere al performantelor.. chiar nu stiu ce as alege pentru ca sunt cam asemanatoare. |
pentru spatiu interior pret si intretinere passat ;) iar pentru design si prestanta a4 + ca mi se pare ca la modelele vechi diferea suspensia spate nu sunt sigur si e posibil sa fi facut si acum la fel dar nu cred petru ca e o noua platforma tehnica a si a4 asta nu e un nou a4 doar un face lift putzin mai maricel la esterior si motoarele noi la interior nici o schimbare
|
Audi A4 are tractiune fata?Spre rusinea mea nu stiam , credeam ca are spate...si ca sa fiu ontopic , am votat A4 deoarece este o idee mai luxos , e clar ca atunci cand apar cele patru cercuri pe capota luxul este la el acasa.
|
daca nu stiai ca a4 are tractiune fata mai bine nu mai postai ca mare cunoscator de masini ca te ai facut de ras mai bine nu mai ziceai:lol::lol::lol::lol:
|
Nu-mi amintesc sa ma fi declarat mare cunoscator in domeniul auto , tocmai de asta ma aflu aici , pentru a invata , nu stiu ce anume te-a deranjat , probabil tu la 15 ani ai tai esti doctor in mecanica :)
PS : Data viitoare fii ontopic ca parerea ta despre mine sau despre ce scriu nu cred ca intereseaza pe nimeni , sincer |
a4 mi-ar conveni mai mult!
|
Eu am avut de ales intre Passat si A4, si am renuntat la A4 din cauza confortului, care este hmm, nush cum sa zic..sub nivelul passatului, iar spatiul pentru locurile din spate este foarte mic la audi a4. Intradevar designul lui a4 este reusit insa nici Passatul nu este mai prejos, depinde de gusturile fiecaruia;)
|
Esti penibil.In toate topicurile sustii VW fara sens.Exista un motiv pentru care Audi-ul e mai scump.Poate ca la raportul calitate/pret ar iesi mai bine Passat,fiind mult mai ieftin...insa abureste pe altii cu "Passsat nu e mai prejos" sau "Audi e sub nivelul Passatu-ului".
TU nu ai avut de ales nimic.Eventual pune-l pe taica-tau sa intre pe forum si sa scrie pareri. **** DnI: poate ce spui tu este adevarat dar totusi suna a jignire directa ! foloseste mesajul privat ! |
:D Din cauza unor ANUMITE CIRCUMSTANTE as alege AUDI !
|
sunt foarte misto ambele masini dar audi e marca premium din grupul vag deci e peste passat (nu cu mult interiorul la passat e foarte reusit fata de modelul trecut in comparatie cu a4 vechi)...nu vorbim de performante oricare din astea 2 sunt la fel de bune ca sub caroserie avem aceeasi masina dar este posibil sa difere cutia de viteze la a4 ... la confort a4 este putin peste passat dar si ceva mai scump in concluzie chiar nu stiu ce sa votez ... parca a4 :)
|
Nu prea isi are rostul comparatia deoarece e clar ca apartinand aceluiasi constructor A4 > Passat ... 4 ever
|
deci am avut passat modelul predecesor acestuia si kombi si berlina si acum am si un a4 am avut si cu motor de 100 cp si 130 si le am si condus :) diferenta se simte la spatiu interior si pret poate si asa cum zic uni dintre voi LUX as alege vw pentru pretul mai mic
ps am condus dar nu pe drumuri publice pps a4 nush de ce dar pare mai sprinten |
DnI: fara amenintari ! daca vrei sa le faci, foloseste mesajul privat !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning