![]() |
2 boxe DLS rotunde + 2 boxe MacAudio ovale
4 Attachment(s)
1. Boxe ovale Mac Audio MXX 69.3 300W cu urmatoarele caracteristici:
* difuzoare multiaxiale pe 3 cai * dimensiuni - 6"x9" * putere 300W RMS * sensibilitate 90dB * impedanta 4ohmi * fabricate in germania Pret: 140 lei 2. Boxe rotunde DLS Classic 125 13" 50W * difuzoare coaxiale, 2 cai * diametru: 13 cm, tweeter 16 mm * putere: 50W RMS / 80W max * raspuns in frecventa: 60 - 20.000 Hz * sensibilitate: 92 dB (1W/1m) * crossover integrat HP 6 dB pentru tweeter * se potrivesc perfect pe usile faţa Solenza si Logan! * fabricate in suedia Pret: 110 lei Alin Tel: 0722.556.616 |
Re: 2 boxe DLS rotunde + 2 boxe MacAudio ovale
valabil
|
valabil
|
1 Attachment(s)
ofer pe ambele seturi de boxe o toba de inox aprope noua !
|
multumesc, dar nu am ce face cu ea :)
valabil in continuare pentru cash.. |
Ofer 70lei pe DLS-uri. O zi buna
|
90 lei ultimul pret + taxe postale, vad ca nu esti din bucuresti..
|
mai uita-te putin dupa preturi si specificatii:
-MacAudio are de fapt 100w RMS (300w are dar peak) iar pretul e cu 30% mai mult decat in magazin: http://www.***********/produse/Difuz...o/MP/MXX_69.3/ |
1. linkul nu merge, nu stiu despre ce difuzoare vorbesti tu.
2. te-ai uitat tu la ele si stii ca au 100w? sau esti clarvazator? daca vrei sa le cumperi, poti sa vii sa le vezi sa te convingi ca au 300w cum am spus. daca nu, nu inteleg ce vrei defapt? |
1. linkul nu merge pt ca la modificat un admin ( poti cauta pe "be loud" sau "sono" )
2. nu sunt clarvazator dar in specificatiile date de magazine nu au puterea pe care o spui tu. iar despre pret ca asta era ideea am vrut sa iti spun ca in orice magazin sunt max 96 RON cu 2 ani garantie (poti vedea pe net) |
si eu incercam sa iti spun ca ce ai vazut tu pe net sunt alte boxe, vad ca nu se pot pune linkuri, dar modelul asta costa 265 lei..
|
valabil
|
valabil
|
valabil
|
Dls-urile de 13 mai sint valabile? care este ultimul pret cu tot cu transport prin posta?
Ce adancime de instalare au( adica distanta de la magnet pina la partea din fata) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning