![]() |
Nissan 100nx ? sau Opel Tigra ?
vreau ceva pareri de la voi ...momentan am un nissan 100nx ....e de vanzare...si ma gandeam sa-mi iau de pe urma lui un Opel Tigra...se merita?
|
Re: Nissan 100nx ? sau Opel Tigra ?
in niciun caz ! 100nx e o masina mai rara , tigra vezi la fiecare colt de strada si majoritatea se cred mare "raceri" cu ele;) (parerea mea)
|
Si eu am opel dar cred ca nu sar merita pt ca am mers cu ceva timp in urma cu un 100nx si am ramas putin surprins pt cit era d e fisneata destul d e rea pt motorizarea ei eu tot asa cred ca daca vrei sa o vinzi mai bine te orientezi spre alceva decat tigra
100nx daca bagi banuti in el il faci mai frumos ca o tigra este doar o parere bafta |
si eu zic tot 100nx...tigra parca e mai mult o masina pentru femei;)
|
Nx aranjat putin, stock este mult mai urat ca tigra.
|
va multumesc mult pentru sfaturi :P .. am tinut cont de ele si pastrez 100nx-ul :X
nu-mi vine sa ma dezlipesc de el :)) pe zii ce trece mi se pare mai interesanta :D imi poate spune cineva cat costa un set de arcuri ca sa o fac "lowrider" :D ? sau daca e bine sa tai din arcuri :-s ? |
Dacă tai din arcuri ți-ai asigurat calea spre primul copac, presărată cu hopuri la fiecare neregularitate a asfaltului :D
~Nautilus |
Quote:
|
Gasesti arcuri sport pt 100nx pe toate drumurile .sunt la fel ca la sunny costa undeva intre 130-200 euro
|
Quote:
Quote:
-30mm Marca VOGTLAND trimite-mi pm daca doresti |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning