![]() |
VW lanseaza Real Racing GTI si pune la bataie 6 exemplare unicat!
11 Attachment(s)
Deloc strain de promovarea automobilelor sale prin intermediul jocurilor pentru iPhone si iPhone Touch, Volkswagen o comite din nou. Pana acum era vorba, insa, doar despre jocuri "cuminti" gen Volkswagen Polo Challenge 3D si Volkswagen Scirocco R 24H Challenge 3D, ambele produse de FISHLABS.
Pentru lansarea noului GTI, Volkswagen a schimbat radical strategia. S-a desteptat instant si s-a "cuplat" cu Firemint, care are deja un joc foarte apreciat de vanzare in App Store - Real Racing. Impreuna, cele doua companii au creat Real Racing GTI, o versiune free a jocului vandut cu 6.99$ in magazinele App. Inainte de a intra in detalii legate de jocul propriu-zis, trebuie sa mentionam ca VW pune la bataie 6 (sase!!!) editii limitate GTI. Concursul dureaza sase saptamani, la sfarsitul fiecareia fiind ales intr-un mod aleatoriu un premiant. Tot ce trebuie sa faci este sa testezi jocul zilnic. Nu e greu. Ai, astfel, sansa de a castiga un VW GTI cu interior + exterior modificat si roti negre, unice, de 18 inci. Ma rog, una din conditiile esentiale e sa fii rezident SUA. Dar distractia jocului nu ti-o poate lua nimeni. Vrei sa joci, joci! Regulamentul de participare si Formularul de inscriere |
Re: VW lanseaza Real Racing GTI si pune la bataie 6 exemplare unicat!
Din cate vad concursul este doar pentru USA...dar voi va puteti juca de pomana
|
dar daca fac o treaba de ce nu o fac pentru toate continentele eventual? e o idee mai buna.. cu o reclama mai mare..
|
e identic cu Real Racing ( pt iphone ) . Jocul e foarte foarte tare.
|
vw e in europa (germania) si de ce e numai pt sua? ca asta chiar nu o inteleg ..sau e ceva legat de extindere si publicitate si pe-acolo
?? |
Quote:
|
mai mult ca sigur ca e o strategie de marketing.... oricum o sa apara si in europa asa ca trebuie doar sa asteptam...
|
Pentru ca in SUA sunt cele mai multe Iphone-uri din lume ( logic ). Si nu stiu daca v-ati dat seama, dar sunt mai multe aplicatii pe appstore din sua, decat din RO.
|
asta e ca firma aia de oferea jante cadou? :lol:
|
cred ca o sa fie super jocul ...
|
vor sa promoveze mai mult vw in State ...
pe acolo nu prea dai de VW |
1 Attachment(s)
Arata frumos jocul. Cred ca sunt fericiti posesorii de iPhone/iPod:-) Pun si un screenshot din joc(mi se pare prea real:???:). Pentru cei interesati, am vazut jocul in iTunes, are vreo 59mb.
Cat despre Polo GTI, bestial...;-) |
numai SUA........ hua! X(
|
asta-i discriminare....stiau ca-n Europa vor concura f multi, asa ca ce au zis hai sa-i lasam p'astia, ca se joaca si pe moca si hai sa le dam premii celor din SUA ca aia nici nu ne baga in seama
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2025 4Tuning