![]() |
vand OGLINZI M3 e36
2 Attachment(s)
astept oferte pe PM sau 0740300489
|
Re: vand OGLINZI M3 e36
electrice?
ce pret? |
Quote:
|
de coupe sau sedan ?
|
Quote:
|
Ahh... aiurea .. merge incalzirea sau au probleme? ca la ale mele incalzirea face figuri. Sunt originale sau sunt copii aftermarket?
|
Quote:
am specificat clar: heliomate(se vede in poza), electrice(fac video de vrea careva) si incalzite(tot video fac intro dimineata cand sunt aburite) CE ALTCEVA SA MAI ZIC: care le vrea le cumpara, care nu... tot le vand eu, nu-mi fac griji :D IS SATUL DE COMENTARII AIUREA |
Quote:
omu a intrebat daca sunt originale ce te aprinzi asa ...si isi descria problema la oglinzile lui ..nu cred ca ti-a adus tie vreo injurie sau a produselor vandute la tine, incearca sa nu mai fi asa acid daca vrei sa vinzi ceva si da detalii complete. |
lasa-l e pe stop... daca nu vrrea sa mi le vanda mie ce vrei sa ii fac? sa il rog cu banii, sa ii dau in cap? cine vrea sa cumpere sa nu puna intrebari ca altfel iese cu scandal. :)
|
eu cred ca ai uitat cateva lucruri cum ar fi PRETUL
SCRIE FRATE PRETUL,SAU SUNT MOCA? |
Quote:
|
PRET?:lol: sunt aftermarket? Da sau Nu.A! si nu uita de PRET!
|
parca am lasat telefon sau PM din cate stiu :) pt cei interesati cu adevarat :|
|
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...i-anuntul.html
ESTE OBLIGATORIU să afişaţi un preţ de vânzare/cumpărare şi date de contact. Orice topic fără aceste date de contact va fi închis provizoriu, până iniţiatorul topicului va da aceste informaţii. citeste bine ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning