![]() |
VW Golf III GL
2 Attachment(s)
ANUNT Vand GOLF 3 Detalii Masina: Motor 1.6 Benzinar 75 de Cai Km Reali : 170.000 4 Genti cu buza pe 15 Gume aproape NOII : 195/45/50 si spate 195/50/15 Un set de genti de tabla cu cauciucuri de IARNA Gentil sunt omologate in Certificat Are 2 Airbaguri Sofer si pasager Tapiterie gri deschis bine ingrijita Husa Sport Rosu Subufar Extrem 300W si statie JBL CD - PLAYER JVC cu STICK JBL- amplificator auto 4 canale clasa AB putere: 4 ohmi: 4 x 60 W RMS 2 ohmi: 4 x 80 W RMS 640 W putere maxima bass boost +6 dB la 50 Hz crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz sensibilitate: 85 dB subwoofer Extrem subwoofer 38 cm, 15 inch putere RMS: 250W, max 400W raspuns in frecventa: 30Hz - 2500Hz sensibilitate (1W/1m): 93dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 16.51mm Vas/liter/ft3 : 113.3/4.0 Qts : 0,68 Fs : 32 Hz CD PLAYER JVC Radio CD/MP3 Player tuner radio cu RDS intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil iluminare taste - rosu putere: 4x50W Max amplificator MOS-FET Intratre USB convertor DAC pe 24 biti 1 pereche de preout-uri (2.5V) control Loudness egalizatorul cEQ Consum : ORAS 8 , Afara 6 , mediu 7 la 100% Oglinzi electrice Trapa Electrica Foli Omologate SolarZone Grila sport fara SEMN Prelungire BadBOY Lock Stopuri pe LED Toba sport cu 2 evacuari Unic Propietar in ROMANIA Nu necesita sa fie bagat ceva in motor merge struna nu trocaie nu are probleme , s-au schimbat uleiul , buchsi , cureaua de distributie , alternatorul cam tot ce era nevoie sa fie ca noua inima motorului . Mie imi place sa imi ingrijez masina , nu vreau sa o vand neaparat dar daca am ceva oferte bune nu as zice nu. POZE CURAND! Mai MULTE si CLARE PRET : 3000 Euro Negociabil Sau VARIANTE CONTACT ID : Andi_Sexy88 |
Re: VW Golf III GL
mazda de la semnatura te intereseaza?
|
Nu ma intereseaza masini de genul Mazda
Dar multumesc |
Asteptam oferte concrete si bune nu OFER Diferenta pt ca stiu ce am bagat in MASINA ACEASTA !
Multumesc de intelgere |
ANUNT
Vand GOLF 3 Detalii Masina: Motor 1.6 Benzinar 75 de Cai Km Reali : 170.000 4 Genti cu buza pe 15 Gume aproape NOII : 195/45/50 si spate 195/50/15 Un set de genti de tabla cu cauciucuri de IARNA Gentil sunt omologate in Certificat Are 2 Airbaguri Sofer si pasager Tapiterie gri deschis bine ingrijita Husa Sport Rosu Subufar Extrem 300W si statie JBL CD - PLAYER JVC cu STICK JBL- amplificator auto 4 canale clasa AB putere: 4 ohmi: 4 x 60 W RMS 2 ohmi: 4 x 80 W RMS 640 W putere maxima bass boost +6 dB la 50 Hz crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz sensibilitate: 85 dB subwoofer Extrem subwoofer 38 cm, 15 inch putere RMS: 250W, max 400W raspuns in frecventa: 30Hz - 2500Hz sensibilitate (1W/1m): 93dB impedanta: 4 ohms adancime la instalare: 16.51mm Vas/liter/ft3 : 113.3/4.0 Qts : 0,68 Fs : 32 Hz CD PLAYER JVC Radio CD/MP3 Player tuner radio cu RDS intrare auxiliara frontala panou frontal detasabil iluminare taste - rosu putere: 4x50W Max amplificator MOS-FET Intratre USB convertor DAC pe 24 biti 1 pereche de preout-uri (2.5V) control Loudness egalizatorul cEQ Consum : ORAS 8 , Afara 6 , mediu 7 la 100% Oglinzi electrice Trapa Electrica Foli Omologate SolarZone Grila sport fara SEMN Prelungire BadBOY Lock Stopuri pe LED Toba sport cu 2 evacuari Unic Propietar in ROMANIA Nu necesita sa fie bagat ceva in motor merge struna nu trocaie nu are probleme , s-au schimbat uleiul , buchsi , cureaua de distributie , alternatorul cam tot ce era nevoie sa fie ca noua inima motorului . Mie imi place sa imi ingrijez masina , nu vreau sa o vand neaparat dar daca am ceva oferte bune nu as zice nu. POZE CURAND! Mai MULTE si CLARE PRET : 3000 Euro Negociabil Sau VARIANTE |
Quote:
|
Am inteles ;)
|
boss zi ceva si despre dotarile de fabik ???
lasa muzik deoaparte ! am vaz mai sus ca ai 2airbag ,dar... a/c ? ABS ?servo? cite geamuri el ...? |
Dotari din FABRICATIE :
ABS ; SERVO DIRECTIE , 2 AIRBAGURI ; oglinzi elecrtrice ; trapa electrica ; inchidere centralizata + alarma cu 2 cheii NOI Cam atatea are din cate imi aduc eu aminte |
ANUNT VALABIL
|
Schimb Golf 3 Tuning cu Opel Tigra / Fiat punto Sporting / Ford Puma / Putin tunate Masini preferentiale dar astept si alte OFERTE NU OFER Diferenta doar schimb pe schimb fara probleme
|
15 Attachment(s)
Poze Noii
PS: nu am suspensi am zis ca imi cumpar ANGEL AYES dupa aceea urma Suspensia SPORT , acesta este motivul ca arata asa de INALTA suspensile normale sunt praf .. DAR VOR URMA sport daca nu o mai vand ;) |
Am pus poze noii
ACCEPT VARIANTE |
Azi am vorbit pentru o suspensie sport import Germania aproape noii sunt pe o masina golf 3 combi si are nevoie de o suspensie normala le dau pe ale mele si le iau pe alea sport:D
Un Golf 3 frumos si bine intretinut nu mai bagi in el nici un LEU ! |
Dau la schimb cu masini bune intretinute si frumoase , nu are Nimeni
nici nu vrea nimeni ? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
- Copyright 2026 4Tuning