![]() |
Dacia Logan 1.6 compresor by SUPERCHIPS
4 Attachment(s)
Vreau sa zic ca diferenta de cai in plus nu a fost mare initial avea 155cp la volanta, 121.3 cp la roata, 210.2 nM cuplu. Dupa optimizare masina are: 168.4 cp, 134.1 cp la roata si 220.3 nM cuplu dar cum merge dupa resoftare e incredibil:!: Masina merge lin, curat, puterea nu e in valuri sau in trepte plus prin ridicarea limitarii dela la 6000 la 7000 rpm e o diferenta enorma. Masina are softul Stage 1 tinand cond ca internele sunt stock.
Inca o data vreau sa le multumesc celor de la SUPERCHIPS (Aicu), Sebi "Skany", Nelutu XXL si celor de la SPD Zoom Cluj pentru ajutorul acordat. P.S. Thread-u masinii il gasiti la semnatura |
Re: Dacia Logan 1.6 compresor by SUPERCHIPS
Felicitari...toata stima !
|
respect! foarte tare! cel putin curba de cuplu.. o mananci goala, nu alta! congrats!
|
Dacia Logan 1.6 compresor by SUPERCHIPS
Multumesc, multumesc.:D
|
Felicitari, foarte frumos rezultat, si ce spun eu e din partea unuia care stie ce inseamna asta ca si munca. Am citit cate ceva despre sollutia tehnica, ce nu m-am lamurit si eram curios e daca se foloseste MAP sensorul original sau nu.
|
Un film cu kingpinomobilul pe dyno cand i se facea softul Superchips ... :)
https://www.youtube.com/watch?v=kGZ22oUoPGc |
Da, exceptional! Presupun ca incurci ideilor oamenilor care nu vad in fata lor decat o Dacie/Logan. Felicitari! Astfel de masini imi plac :D
|
In fiecare zi ma intalnesc cu intrebarea: Dece un Logan? :)
|
daca am inchide ochii si doar am asculta nici in 100 de ani nu am zice ca ar fi logan ... se aude f bine , asteptam si filmulete cu ea la capacitatea maxima pe strada :) succes
|
vgroza - de ce nu mai e clipu tau de pe youtube cand ai ars audi-u ala? sunt tare curios sa vad si eu. FORTA RENAULT ---- FORTA LOGAN.
|
felicitari si din partea mea, un proiect foarte reusit...imi aminteste de fosta mea masina :)
fie ca fiabilitatea sa fie cu tine, bafta |
felicitari omule !! cred ca e singura.. prin romania.. si u singur nebun care ai investit atat in ea :) .. bv felicitari inca odata :)
|
multumesc baieti, zilele astea am sa schimb clapeta originala de acceleratie cu un airbox de motocicleta cu 4 clapete sper sa mai castic ceva si de aici :)
|
Foarte frumos ceea ce ai facut, Felicitari !!!
|
Poti pune mai multe poze si detalii cum ai facut modificarea ? as fi interesat de un proiect asemanator. multumesc
|
All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
- Copyright 2025 4Tuning