![]() |
Vopsit faruri ..
A incercat cineva sa faca farurile negre la un ford mondeo 3 ? Am vazut la cineva in Cr si arata super bine dar nu am gasit proprietarul sa il intreb daca afecteaza cu ceva luminozitatea sau distribuirea luminii ...asa ca intreb aici ca poate gasesc pe altii dorinici sa divulge secretul :lol:
Multumesc anticipat ;) ps : ceva de genu : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1235308505 |
Re: Vopsit faruri ..
nu stie nimeni nimic de asa ceva ? :sad:
|
poate daca ai folosi acelasi spray ca la stopurile spate? nu imi vine acum in minte numele...sau mai stiam o chestie ...acum nu stiu cat de ok ii.... un strop sau 2 de vopsea neagra si restul lac suflat cu pistolul un strat max 2 si lasate soare
|
4 Attachment(s)
te referi cumva la asta???
|
DAA 8) exact la asta ma refeream...cum le`ai facut ?
ps1 : ai observat vre`o modificare a luminii ceva ? ps2 : bestial arata masina :twisted: |
Da, dar atentie, Pastylat are faruri cu lupa, si la el e posibil ca lumina sa nu fi fost opturata chiar deloc. Insa tu ai pus poza cu niste faruri fara lupa, doar cu oglinda, la care cred ca se optureaza, sau cel putin asa am citit eu pe clubul ford... Poate mai vine altcineva cu pareri!
|
am facut faruri negre la multe masini focus-uri, mondeo care nu aveau lupe asa cum am eu. ideea e ca lumina nu mai e asa imprastiata, in rest se vede ok. adica nu este chiar asha de rau incat ar fi bine sa nu le faci negre...
|
Eu le-am facut negre pe un focus Mk1..si vreau sa zic ca nu am vazut vreo diferntza de lumina...merita facut ..sunt atatea masini care vin din fabrica "vocsite"....Focus st170 - fiesta -leon- multe..atata timp cat nu vopsesti sticla proiectoare de lumina...nu vei avea probleme de lumina ;)...bafta si multa grija cand le desfaci si cand le izolezi la loc..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:58. |
- Copyright 2026 4Tuning