![]() |
E46 - 320d M-Tech II - Real Carbon
22 Attachment(s)
Salut,
Am masina de 3 ani, era un simplu E46, si dupa multa munca si timp,acum a ajuns cam asa: |
Re: BMW E46 320d M-Tech II - Real Carbon
frumos exemplar, sincere felicitari si spor la modificat in continuare ! nu cumva era de vanzare.. ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Merci. De modificat nu prea mai am ce sa modific, i-am montat si subwoofer-ul + statie + condensator, trebuie sa soseasca si oglinzile de M3 din Carbon si Jantele BBS Le Mans pe 19" si se cam termina. Masina este inca de vanzare. |
unde ti-ai colantat triumurile?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E46 - 320d M-Tech II - Real Carbon
nu stiu daca vei luat cat ceri tu,este o suma enorma:) eu unul personal,as luat alta masina la banii care ii ceri tu :)
e frumoasa tot respectul e ceva unicat,dar...banii investiti nu ii mai scoti |
Nu ai avut curiozitatea sa o cantaresti,la cat carbon are pe ea trebuie sa fie o diferenta semnificativa.
Asteptam pozele cu jantele ... Ar merge si alta tapiterie :)! Frumoasa masina ! ! ! |
Quote:
|
@ Marian_nebunu - sa vina cineva cu o oferta concreta si stau de vorba, pretul este pus sa fie pus.
@ B-87-CTE - nu am cantarit-o, nu am avut aceasta curiozitate, tapiteria ramane asta deoarece nu-mi place pielea. @ savdragos - cu siguranta o sa le pun. Multumesc tuturor...chiar daca sunt cuvinte de incurajare sau de descurajare, am sa iau orice parere in calcul. |
Despre BBS Le Mans nu o sa auzi cuvinte rele , toti saliveaza dupa ele ,de curiozitate cat au costat???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza cu subwooferul, placajul a fost imbracat in mocheta deja: |
6 Attachment(s)
La un nr de km frumos, cateva poze frumoase
|
asteptam sa o vedem cu noile incaltari :D pacat ca dai bijuteria asta, dar pun pariu ca urmatoarea nu o sa fie mai prejos :) numai bine !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning