Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Stick sau nu la Cluburi? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/148646-stick-cluburi.html)

Catalyn 19-10-09 09:44

Stick sau nu la Cluburi?

Exprimati-va liber parerea daca pe sectiunea noastra merita sau nu cluburile sa fie tratate cu "sticky" adica mai pe romaneste sa fie sus pe forum.Chiar daca sunteti membrii de club unii dintre voi, fiti obiectivi.Multumesc!

Catalyn 19-10-09 09:46

Re: Stick sau nu la Cluburi?

Am votat "Da".Este parerea mea.

Catalyn 19-10-09 12:36

Rog cei care voteaza sa si posteze,nu are sens sa vedem un poll fara parerile fiecaruia!

morpheusmaster 19-10-09 12:44

DA! Cum sa nu fie tratate cu sticky?

adymegane 19-10-09 12:50

eu zic sa fie varianta DA ,asta e parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perfect Auto 19-10-09 12:50

Am votat da.

Sonny 19-10-09 13:58

Afirmativ.

TheFasterMan 19-10-09 15:16

am votat DA!:D

R_Gordini 19-10-09 15:49

eu zic ca DA;)

Bigu 19-10-09 17:06

am votat nu pentru ca in unele topicuri nu s-a mai scris de foarte mult timp, si unde se scrie se ridica automat. si pe mine ma deranjeaza atatea stikyuri. din punctul meu de vedere poate ramane doar cel cu sa nu mai postati aiurea

Flow 19-10-09 18:17

Nu, Nu mi se pare o problema de interes general FAN TUNING SAU 4TUNING NU ESTE ECHIVALENT CU A FACE PARTE DINTR UN CLUB
Cine doreste sa vizualizeze topicul respectiv isi poate face astfel o idee daca are vreun interes din partea userilor sau nu.
Mentinerea lui in prim plan ii ofera un avantaj prin care se promoveaza cantitatea nu calitatea.
Sa nu uitam alte fox bv accelerate sau mai stiu eu ce.
Prin discutii constructive si activitate a membrilor topicul va fi oricum sus, sau daca nu va fi jos sau pe pagina urmatoare pt ca acolo merita sa fie.

Frumos ar fi sa se tina cont doar de parerea celor care au si argumentat nu doar au votat.
Normal mi se pare sa voteze doar cei din Brasov.:!::!::!:

Bigu 19-10-09 18:19

doar 2 voturi justificate?

Fi@tz3l 19-10-09 21:09

Am votat "DA".
Consider ca un club in orasul nostru aduce numai beneficii . Usor usor se alcatuiesc grupulete de "prieteni". Oameni care tin unu la altu, si in caz de nevoie se ajuta. Cu acest lucru noi brasovenii ar trebui sa fim mandrii.

NOSdriver 19-10-09 21:41

am votat NU pt ca parerea mea ar fi indubitabil legata de faptul ca exonoreaza ilegal princiipile liberei circulatii primordiale fapt ce nu ar trebui contestat intrucat face o vaga lamurire utilizatorilor acestui forum.
Multumesc atat am avut de spus.

George RHD 19-10-09 21:41

bine zis zic Da:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

All times are GMT +2. The time now is 00:02.

- Copyright 2026 4Tuning