![]() |
Golf 3 - Timisoara
8 Attachment(s)
golfuletul meu din Timisoara
|
Re: Cele mai frumoase VW ale Romaniei
da ce ti-o facut saraca masina?
|
adica?
|
Parerea mea personala ii ca ai cam stricat frumusete de golf 3 cu atata fibra si alte cele. Cu banii aia puteai face un golf demn de topicul asta.
|
mai am de lucru la el. nu am terminat.
|
Quote:
Daca tie iti place , sa zicem ca e ok :) |
tunning nu inseamna engel eyes si niste plasticaraie din piata
|
si abtibilde cu tuning
|
Quote:
-astupa toate gaurile din capota (sau schimba cu una originala), sa ramana simpla numai cu badboy look. -pragurile simple fara gauri. -eleron,manere si bandouri vopsite. Bafta. |
nu am mai gasit aptibilde
|
Gagiba ma jur ca iti spun fara suparare, sa nu mio iei in nume de rau: masina ta nu e demna de acest thread...repet, fara suparare fara invidie, nimic. Si hai sa iti spun dc: pe langa tuningul de pe ea, care duce mult a vitan tuning...remarc urmatoarele: Jantele or fi ele aliaj, or fi ele cum or fi dar 1) nu se bat cu restul masinii si in nici un caz vopsite la culoarea masinii. Si dupa cum stim, jantele conteaza fff mult la aspectul general al unei masini.Pragurile cu gauri...out! Ca tot zici ca masina inca e in lucru, remediaza chestiile astea si credema ca o sa fie mult mai misto. Deci jantele, altele sau fale negre. (sa fie cva contrast pe masina). Pragurile fale drepte, din fata pana in spate (nu mai subtiri la mijloc) si scoate aerisirile alea de pe praguri. Capota, vindeo pe asta si iati alta simpla, curata. Bara fata e frumoasa, vopsestei doar plasa de pe mijloc cu negru cum sunt si celelalte 2 plase (sa fie ceva contrast pe masina bro, plasele negre, jantele negre, geamurile fale si pe ele negre putin si foliaza si stalpii dintre geamuri cu negru) Apropo de celelalte 2 plase...aruncale si punei tip fagure cum ai pe centru ;)...am vorbit de toate mai putin de spate. Bara aia pe spate e relativ ok (...la un golf) Ai putea sa arunci tipsurile alea de la evacuare (care is si prea iesite in afara si strambe putin...si nici nu dau bine) si sa montezi 2 tevi ovale sau 2 tevi cu cate 2 iesri acolo unde ai plasa in spoilerul spate...si sa pui tot asa grila tip fagure pe langa sau sa pui o toba japan style cum are Ag. Smith diagonal in locul ala liber din spoiler.
Ia postul meu ca pe o remarca, ca pe o indrumare pe viitor (ca tot zici ca masina e in lucru). Tiau zis si baietii mai sus, pe drumul cel bun nu esti...ai facut un tuning dar nu ai facut neaparat ceva reusit...ai facut...sa zici ca ai facut...parerea mea, tiam zis, incearca sa nu o iei cu rautate caci chiar vreau sa te ajut (masina are potential). Te salut si succes maxim pe viitor, indiferent de alegerea pe care ai sa o faci. |
nu am gasit plasa tip fagure niciunde si se si vede urat in spatele ei
|
jantele oricum vin schimbate.astea sunt provizorii. vreau sa schimb si puntea pe spate.pun cu discuri dar mai dureaza un pic
|
Nu te supara ca iti spun , dar nu am sa iti dau sfaturi despre cum sa iti faci masina , gusturile nu se discuta.
Topicul se cheama "cele mai frumoase vw ale Romaniei" , tot fara suparare iti spun ca masina nu are ce cauta aici din simplu motiv ca nu e gata. Nu ma consider tuner si nici expert , dar ca fapt divers iti spun ca masina are niste forme ciudate (parerea mea). Cand modifici o masina trebuie sa te gandesti si daca se potriveste ceea ce vrei sa faci cu modelul masini si formele acesteia. Fie ca iti convine sau nu mai te uiti si la alte masini , combini ce e mai frumos ca sa iasa placut ochiului. Te inteleg ca vrei sa fi cat mai unic , dar aceasta dorinta a ta de unicitate te-a indrumat catre kitch ( definite : urat , de serie , anormal , nepotrivit stilului) cand te apuci sa modifici exteriorul unei masini , acest lucru trebuie s fie cat mai subtil si cat mai aproape de formele , curbele si liniile masinii. Asta inteleg eu prin tuningul unei masini la exterior si daca gresesc sa ma corecteze cineva. Ceea ce ai facut tu a incalcat de mult timp aceasta definite de tuning trecat cum ti-am spus si anterior , spre partea de kitch. Ca sfaturi ar fi urmatoarele : - daca tot iti plac barile de fibra incearca ceva asemanator cu GOLF 4 R32 , nu 5 ci 4 - scapa de jante ca nu au nicio legatura cu masina , incearca unele albe , sau vopseste-le pe alea ( pe renault 19 dau bine) - pune-i folie ( masina "tunata" fara folie e ca sacul cu petic) - tine-o cat mai modificata dar sa arate cat mai simpu , daca intelegi ce vreau sa iti spun. In plus fata de ce e mai sus (in caz ca nu a observat nimeni) tu ai coborat garda la sol din fibra nu din suspensie , gandeste-te cand o sa pui suspensie ca o sa rupi totul. da jos tot , ia o suspensie reglabila si ai sa vezi ca nu o sa mai fi entuziasmat asa de tare de ce aveai inainte pe masina. bafta si numai bine |
Re: Golf 3 - Timisoara
Thread mutat
WOB |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning