![]() |
Clatitele pot dauna grav sanatatii
Sex printre clatite
Medicii de la Spitalul Clinic nr.1 Craiova s-au confruntat, zilele trecute cu un caz neobisnuit, transmite Romnet. Un cuplu s-a prezentat la spital, barbatul avand o rana la organul sexual, iar femeia avea arcada sparta si prezenta o arsura pe omoplatul drept. Cei doi pacienti le-au spus medicilor ce s-a intamplat. Ei se ranisera reciproc in timpul unei partide de sex oral, consumata in bucatarie. Tanara \"era ingenuncheata\" in timp ce partenerul intorcea clatite. La un moment dat, barbatul a dat gres si niste stropi din aluatul fierbinte au cazut pe spatele fetei, care, de durere, si-a muscat partenerul de penis. Din reflex, barbatul a lovit-o pe tanara cu tigaia in cap ... PLIZ DIE! |
asa devin oltencele fierbinti..... :D :D :D :D :D :D :D
|
LOOOOOLLL :bat: :punch:
hahahahahahha Clatitele astea si efectu` lor la olteni ........ :eyebrow: :lol: Astia or fii incercat faza din Swordfish in varianta romaneasca :lol: :lol: :lol: |
e de pe nush ce site stirea asta .. cand am vazut`o si eu am ras de m`am cracit i`am aratat`o lu maica`mea si a ras si ea de n`a mai putut .. :D
|
Re:
Quote:
|
da e veche rau faza.... prima oara cand am auzit am crezut ca e un banc.... :) :roll:
|
Are dreptate Santos..asta era banc mai demult ! :wink:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: mai are importana? cert e k am ras de n-am mai putut cand am citit hahahahhaha
|
nonamee, e vb de faza in care unu' care era programator a fost pus de \"un baiat rau\" sa sparga niste coduri in cateva minute sau 1 min parca...si, ca \"motivatie\", a pus-o pe una sa-i faca oral in timp ce se concentra baiatul acolo... :lol: :lol:
By the way, ce parere au fetele de-aici despre sexul oral(atat cel primit cat si cel oferit)? Intrebare simpla si fireasca...Daca sunt cumva obscen, sa mi se stearga postul. :wink: |
looooool bogdanCMS ai zis-o.. hai k si eu sunt curios :lol: :lol:
|
Frate Bogdan, nu stiu altii cum sunt dar eu nu m-as apuca sa vorbesc despre sex oral in topic despre si cu clatite...Nu stiu dar parca noi ne consideram \"MAI TARI\" :lol: :lol:
Stii vorba aia - \"nu vorbi de funie in casa spanzuratului\" :lol: On-topic - si mie-mi plac clatitele...moi :lol: :lol: :lol: :mrhappy: |
Hai c-ai fost tare, tizule :lol: :lol: :lol: ... O noua abordare: \"Would you wrap my pancake?\"... :D
Pun pariu ca nici o fata n-o sa-si spuna parerea concret aici...si ash vrea sa pierd pariul... :wink: :D |
hai... ca pan la urma ajungeti la filmuletzul ala numit \"cheesburger\".. :twisted: ..
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning