![]() |
Cea mai buna slujba din lume ?
Eu is de parere ca asta ar fi una dintre cele mai bune slujbe din lume:
http://www.telegraph.co.uk/news/news...-best-job.html Voi ce parere aveti? Dati exemple de locuri de munca mai bune ... |
Re: Cea mai buna slujba din lume ?
Am citit ieri si am vrut sa pun asta aici dar am zis ca nu o sa intereseze pe nimeni :D , si eu o consider cea mai buna slujba din lume si cea mai frumoasa .
Eu sincera sa fiu m-as angaja oriunde unde este vorba de masini si fotografie ca stiu macar ca fac cu placere dar asa , sa ma duc in alta parte sa stau la PC sau sa fac dosare bla bla bla ce slujba o fii ...mai mult de cateva zile n-as rezista :) |
Sunt total de acord cu tine. De fiecare data cand ma uit la emisiune imi spun ca Clarkson are cea mai buna meserie...si May si toata gasca...si cei de la Fift Gear...dar in special Clarkson. He's the best!!!!
|
De acord cu voi. Vorba lui Clarkson, ei au tot timpul "heaven on earth" :lol":
|
eu as vrea sa fiu in locul lui basescu ;)
|
Toate slujbele sunt stresant la un moment dat, dar pe unele le faci cu mai multă plăcere.
Eu spre exemplu aş mai privi ca slujbă bună şi treaba aia cu testatul produsele electronice şi IT. Aş fi extaziat să lucrez pentru o companie mare şi să stau să le testez noutăţile. |
Nu e chiar asa placut, am lucrat la EA ...game tester...nu este chiar asa cum crezi...nu e placut deloc...cel putin din punctul meu de vedere :P
|
no way, tipul asta are cea mai buna slujba din lume
http://anyguey.guanabee.com/2009/08/...titute-tester/ |
Quote:
|
nu cred ca de uitat e vorba in cazul asta
|
Quote: