![]() |
[EXT] Lamborghini Gallardo ... ulala
17 Attachment(s)
A BEAST HAS JUST ESCAPED FROM THE ZOO ... PLEASE BE ON THE LOOK OUT ... IF U SEE IT RUN FOR UR LIFE`s ... IT CAN BITE THE SHIT OUT OF U :)
SOMETIMES SHE`s A LADY ... SOMETIMES SHE`s A BITCH :twisted: |
Re: Lamborghini Gallardo ... ulala
am votat extraordinara ptr ca asa si este nu am ce sa reprosez...ceva sublim...un vis frumos...!
|
Re: [EXT] Lamborghini Gallardo ... ulala
mia poti zice ceva?:shock:
|
haba haba :O
|
pai nu e stock??? unde mai e imaginatia de la tuning?? ai bani o iei si te dai pur si simplu cu ea sau nus e vede ce modificari are !!!
doar eleronul!! de fapt nici nu ai ce sa modifici la ea :D e beton masinuta !! |
Quote:
|
Quote:
|
folia :) cred ca e singura chestie care-i lipseste , s-ar pupa bine cu restul - jante , plafon , etc ..
in rest e f tare .. cat despre tufy .. congratz... tocmai te-ai facut marfa... ;) |
extraordinara !
p.s. HAMANN :-) |
Periculos de frumos....
|
o.o ... arata super mashinutza , felicitari celor care au facut-o asa , si in special felicitari lui ono pt achizitie ;) (cu toate ca nu e cumparata asa de recent :P ).
|
lucru, tata !!! adevaraciune !!! stiti vorba aceea : diferenta dintre copii si barbati o face pretul jucariilor. am dreptate ?
|
nu am mai postat de mult aici , ptr ca nu am mai avut timp, dar acum spun ca imi place masina e lucrata frumos si cred ca am mai vazut-o vara trecuta in Constanta cand era dusa pe o alta masina la Bucuresti :)
ar mai fi ceva farurile spate daca ar fi negre ar fi perfect simetric |
eu am scris merge ca sa fie 2 voturi :D e mitor tare ... e extraordinara :D :P
|
Nu sunt adeptul "supercar"..
adik toti viseaza si o iau razna cand aud ba de porsche, ba de ferrari, ba de lotus.. nu conteaza care ... sunt inebuniti dupa toate... ei bine pe mine nu ma impresioaneza masinile astea... in schimb un lamborghini in orice moment imi merge la suflet. a nu se intelege gresit... dar daca cineva mi-ar oferi un ferrari, porsche sau lotus.. sincer l-ash conduce sa vad cum e si l-ash vinde sa imi iau un lambo!! :)) Oricum... Felicitari ONO... MR Rulz!!! Salut, sunt CuzKo si sunt un lambohoooollliiiicc!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning