![]() |
atv 110 cum inregistrez ca 49 ?
va salut,
am cumparat un atv de 110 cmc , si vreau sa il inregistrez la primarie , dar sa pot circula cu el si pe drumurile publice. am inteles ca daca el are peste 49 cmc merge inregistrat doar la tara, si se poate circula cu el, doar pe camp. si daca are 49 cmc merge inregistrat la orice primarie, si se poate circula cu el si pe drumurile publice. este adevarat ? ce pot face ca sa ma plimb cu el si prin oras ? |
Re: atv 110 cum inregistrez ca 49 ?
hai ca vine iarna...help...vreau sa ies cu el pe afara
|
Salut Din nou!, Pai AI un act care demonstreaza ca e al tau etc, o foaie alba, sau eu cel putzin asa am primit,
la mine scrie cu pixu de 49, el ii de 125 cmc si in acte ii trecut de 49 prin simplu fapt ca asa a scris pixu! merita incercat sa faci o copie in caz ca ai aceea foaie ! |
gresit....te duci la notar si zici ca ai pierdut actele...iti elibereza o foaie cu care te duci la primarie ...o sa-ti dea numarul si actele pe loc.....
|
Quote:
am gasit un baiat care "face" acte de 49 - legale. pentru orice scuter, motor.(indiferent de capacitatea acestuia)., si am vandut atv'ul mi-am luat gilera runner ! se poate inchide ! |
fa un thread cu runnerul...
|
Quote:
|
esti intrat pe mess?.....ca dezmembrez eu un runner
|
Quote:
|