![]() |
Rover 45
6 Attachment(s)
Sunt mandrul posesor al unui Rover 45 2.0 TD din 2002 .
In timp a suferit urmatoarele modificari : -jante borbet 17" -volan piele MG Zs -kit xenon HID 6000K 55 W -eliminat catalizator -toba sport cu amortizor -mafam- un modul pentru amplificarea semnalului de la debitmetru -injectoare cu debit marit -dezactivare egr -crestere presiune pana la 19 psi -filtru sport conic omp -audio : radio cd pioneer P5900 MP + subwoofer Kicker 350 W + amplificator Kicker ZX300.1 Masina ar trebui sa aiba in jur de 130 de cai , urmand ca dupa resoftare sa atinga 150 de ponei . In prezent masina este modificata si la exterior , urmand vopsirea . |
Re: Rover 45
f frumos 45 !!
si nu il duci si tu la o intalnire a clubului Rover MG ? :) sa clatim si noi ochiii....si urechile.... Te asteptam si pe aici cont alea alea M |
Mersi !
Il aduc, cum o sa fie gata, saptamana viitoare iese de la vopsitorie . O sa fie gri perlat ( cu xiropol alb si verde ) . |
Mmmmmm......
De abia astept sa il vad.. M. |
misto rau bara fata....mi-ar fi placut si mie sa am asa ceva la a mea.... ce sa mai zic de cei 130-150 de cai....la ce greutate are masina, o sa zboare cu puterea asta.....
nice job man! G;) |
mersi mersi , daca te bate gandul pot sa te ajut cu know-how-ul :)) , e bara originala ,i-am facut clean la farurile de ceata si bandouri , marita un pic garda si gaura fata :) .
si eu astept 150 de cai ( chiptuning ) , deocamdata are 130 :D , trage binisor pt un diesel . marti iese de la vopsit, deja nu mai am rabdare . |
6 Attachment(s)
si iata ca a venit si ziua in care am luat masina de la vopsitor( de fiecare data prelungea termenul ) ....
mai jos niste poze , noaptea ca nu am mai avut rabdare , sunt multumit de vopsitor , mai tre sa ii dea un polis pentru lac in week-end si e gata. acum ma streseaza jantele alea de tabla dupa fata... dar vine iarna si nu am ce ii face . abia astept lumina zilei sa ii vad si perla . |
good job man....astept sa o vad pe 21 sau 22...imi place noua infatisare ;)
|
si mie imi place , dar o sa imi placa si mai mult cand o sa fie soare :D .
pe 21 sau 22 noiembrie e intalnire mg-rover ? |
da....urmareste posturile lui Marcell....bafta
|
sal,
Tu nu ai cont AICI ? Urmareste linkurile din semnatura.... Intalnire 21 noiembrie 09......te asteptam....... M. |
5 Attachment(s)
Revin cu primele poze pe zi , dupa ce azi si-a primit revizia si mult doritele placute de frana EBC Green stuff si lichid de frana EBC Racing .
De asemenea am montat si plasa de la Lester . Imi pare rau ca era innorat si nu se observa perla din poze ... Intr-o saptamana urmeaza soft-ul si la primavara o suspensie sport . |
1 Attachment(s)
Cam greu sa tuning pe o semi-limuzina dar arata destul de ok. Nu-mi place grila, pentru ca arata prea groasa in comparatie cu farurile.
Uite o idee de-a mea. |
mie imi place cum a iesit, de exemplu cum ai aratat tu in poza , mi se pare prea mica grila , mai ales daca tii cont si de grila din bara .
e posibil sa fiu subiectiv , pentru ca modificarile le-am facut eu si un prieten si stii si tu cata munca e. oricum in realitate arata mai bine decat in poze . eu astept primavara sa o mai las si sa ii pun si jantele de vara . |
Arata f bine masina, felicitari si sa o stapanesti sanatos!!!
p.s. ce parere ai de ebc-urile alea ca si pe mine ma batea gandul la discuri si placute |
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning