![]() |
VW Passat B3
se vinde passat b3 din 1991
-inmatriculata -acte in regula la zi, -motor 2000 cm3 DOHC,16v,multipunct,cod motor 9A,100kw,136 cp motor refacut vara asta(aviz amatorilor) - placute de frana fata spate noi noute (nu am apucat sa le folosesc decat o singura zi) -amortizoare monroe schimbate anul trecut - faruri noi -computer de bord,aer conditionat,geamuri electrice fata si spate, -incalzire in scaune, -pilot automat -cutie automata cu regim economic si sport, -inchidere centralizata din telecomanda -baterie noua -jante bbs pe 15 singura probleama este ca e defecta cutia de viteze poze voi pune in curand pret 1300 euroi si bineinteles in spiritul specific romanesc pretul este negociabil pentru mai multe relatii ma puteti gasi pe forum sau la id-ul radu_mihai_2 ori la numarul de telefon 0748640389 |
Re: vand passat b3
24 Attachment(s)
am uitat sa specific de oglinzi electrice,parbriz nou(are o luna ) esapament de inox schimbat acum 2 ani(deci e in stare buna) ulei motor proaspat schimbat.
poftim si niste poze cu masina nespalata si nearanjata |
haide un up ca e pacat de dansa
|
sus sus sus la munte sus
|
accept si chimburi cu diferenta din partea mea
|
haide sus!
|
te inteleg ca vrei sa vinzi masina dar, 1up la 2 zile sau 48h
|
Re: VW Passat B3
scz,am uitat. :D
hop hop and away !super mocangeala daca cumparati masina primiti roata de rezerva originala moca :D |
sus cu tine
|
haidi sus ca se scumpeste daca ma razgandesc si o repar
|
sus ca e pacat de ea
|
mai este masina?
|