![]() |
Vand flash-uri auto !!!
Sursa strobo auto cu 2 flash-uri fff puternice,panou de comanda(pt intensitatea flash-urilor si jocurile dintre ele)
Se poate schimba culoarea lor din alb in albastru,rosu,verde,galben, portocaliu si mov Se pot aplica pe faruri sau proiectoare. Pret 200 RON Pt contact: --->PRV ME --->Yahoo mess: Dannnyyy_88 --->Tel: 0722 232513 |
Re: Vand flash-uri auto !!!
pune niste poze cu produsul
|
si pe ce sistem functioneaza?
|
Quote:
Fii mai explicit in intrebare si o sa te lamuresc ... Apropo de poze, nu am, am un filmuletz cu ele pe masina, dar nu am reusit sa-l pun inca, va urma...... CU RESPEKT !!! |
oricum il dau cu mare placere oricui pe mess .....
|
sunt misto de tot bling bilng`urile... am vazut filmuletzul si si masini live .. super , se merita dupa mine ;)
|
sus,sus, tot mai sus .......
Eu zic sa va grabiti, nush cum e la voi dar la noi au cam inceput sa-si puna multi strobo, si nu crek vreti sa fiti ultimii .... |
up sa nu punem oamenii sa caute prea mult, ca de cand cautau asa ceva :P
|
vreau pozaaa! btw... am golf 2... am si proiectoare originale la el... pot fi bagate acolo?!
|
Baga si u un film cu blitzurile.
|
incerc sa i-au asta seara filmuletul asta seara si sa il pun
e facut sambata seara si e super tare 8) 8) l-am vazut pe apartul cu care l-am facut astept sa il vad pe calculator ;) |
1 Attachment(s)
asa cum v-am promis filmuletul ;)
a fost filmat nu cu un aparat super performant dar va facetii idee nu?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mc bodyspeed pt filmuletz, desi ca la toate filmarile se vede ca si cum fiecare bec ar face doar un flash, in timp ce ele se aprind fiecare de 3 ori, dar fiind flashul fff rapid nu e perceput de camera .....
Masina din filmuletz e dotata cu 2 surse, fiecare sursa avand 2 becuri ... Poza pt cristivw ----> |
vreau si eu. cum facem?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning