![]() |
Audi A6 avant -masinä de vis
11 Attachment(s)
A6 2,0 tdi 140 cäluti si mai bine 2,7 tdi 180 cäluti nu mai zic de restu cä si asa nu ni le permitem
Attachment 78099 Attachment 78100 Attachment 78101 Attachment 78102 Attachment 78103 Attachment 78104 Attachment 78105 Attachment 78106 Attachment 78107 Attachment 78108 Attachment 78109 |
Re: Audi A6 avant -masinä de vis
Eu am A6 2.5 TDI Quattro V6! An 2002. A55 cai. Model kombi. Merge ca naiba! Super masina!
|
Quote:
La calitate pe 2005 Audi a iesit pe locul 6 din toate märcile care sunt pe piatä ,rämin la pärerea cä Audi este totusi o masinä bunä.:lol: |
Te rog scuzama ca am zis ca merge ca naiba........merge SUPER BINE (ca naiba in sensul bun al cuvantului) ......mie unul imi place enorm. Mai ales ca a aparut noul Allroad.........super faina.!
|
Mda, e buna la partea limuzina, e suuper buna. Dar la tura spot, lasa de dorit...:cry: ar fi bine dak i-ar fi facut ceva pe la motor sa ia mai bine....
|
Salut,am un audi A6 si vreau sa ii skimb farurile deoarece astea pe care le am nu sunt cele cu lupa pentru xenon,deci in concluzie caut faruri pentru ultimul model de a6 cu lupa pt xenon..cine ar putea sa ma [email protected]
thx! |
azi am vazut si eu in sfarsit noul allroad in carne si oase :)) e frumos tare .. mai frumos ca noul A6 avant si isi merita toti banii ..
|
F. misto au evoluat Audi, dar parca tot in urma lui BMW si Mercedes sunt ca realizari!
|
am auzit pe la multi ca cica audi a6 2.0 tdi 140 hp e mai bun decat 2.7 tdi , din punct de vedere al consumului si al pretului e cel cu 2.0.....acu nuj kre e mai bn sa cumperi .....dupa mn 2.0 tdi voi ce ziceti ???..... ORICUM AUDI TOT AUDI RAMANE
|
nu 2.0tdi... cam slabut pt ea in special ca e si avant... ori 2.7 ori dupa parerea mea cel mai potrivit: 3.0tdi... sau 2.0T :>
|
da e adevarat ....... dar 2.0 tdi e v6 :D..... are cv putere in el .... sa sti ca cele mai cumparate cu 2.0 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning