![]() |
GEMBALLA GT 750 AERO 3 Sport Exclusive - Cayenne de 750 CP
11 Attachment(s)
GEMBALLA GT 750 AERO 3 Sport Exclusive - Cayenne de 750 CP
Gemballa s-a intors cu o noua creatie. Este Porsche, are patru usi si dimensiuni considerabile. Oare ce sa fie? Desigur, un Cayenne. Tunerul german ne prezinta astazi ceva ce se numeste GEMBALLA GT 750 AERO 3 Sport Exclusive. Prea lung... Asa ca noi o sa ii spunem Cayenne-ul de 750 CP. Care, mai in detaliu, este un Porsche Cayenne Turbo modificat astfel incat sa dezvolte 750 cai putere si 1.050 Nm. Performantele? Desigur! Ce-ai zice de 0 - 100 in 4.4 secunde si viteza maxima de peste 300 km/h? Si toate astea in timp ce tu admiri dintr-unul din scaunele spate individuale un film al lui Chuck Norris. Caci acest Cayenne de 750 CP poate fi considerat Chuck Norris-ul SUV-urilor. Este atat de tare, incat sampania iese singura din frigider si se toarna, tot singura, in pahar. Bine, nu chiar. Exteriorul este un pachet de muschi lucrati la sala, alaturi de culturistii planetei. Jantele? "Doar" 23 inci... Indeajuns insa ca sa faca loc imenselor discuri de frana. Intrebari? |
Re: GEMBALLA GT 750 AERO 3 Sport Exclusive - Cayenne de 750 CP
dc si la o masina ca asta cineva mai are ceva urat de zis inseamna ca-i bulangiu
|
Al doilea cel mai frumos interior dupa cel cu scaune de GT3.
|
jante de 23 inci....:lol: monument frate!Deja 50 Cent pare "mic" !;)
|
absolut fantastic! gemballa n-a dezamagit niciodata....si nici nu cred ca o va face...
|
fara graseala! umpic tipator acel rosu dar nu ai cum sa zici ca nu e frumoss...nota 11 din 10 posibile! :)
|
Naaaaaa "Urata rau de tot" nu am ce spune
|
inca un cayene? plictiseala ... ia ca is bulangiu, si intreb ptr ce naiba au fost puse chestiile alea (din carbon?) gri?? strica totu, mai ales acolo la schimbator, parca deja e tiganie.
dar totusi, ce mare scofala e masina asta?? piele inauntru, jante mari si body kit. altceva?? murronu e mai misto zic eu |
"Jantele? "Doar" 23 inci..."asa putin ?glumeam !ce poti sa mai zici cand pronunti numele GEMBALLA ???
|
vissss...
|
ok la exterior, la interior ceva imi spune ca exista loc de imbunatatire, tot kahn ramane taticul pentru interioare.
|
stai in spate si te uiti la un film cu Chuck Norris :)) a fost buna ... masina este superba :-s mai ales interioru :>
|
arata bine dar deja in fiecare zi :ba un cayenne sau panamera tunat
|
deci, nu mai am cuvinte, alb:X jante albe:X interior rosu:X, demential!
|
parerea mea este ca : nu da bine alb pe cayenne preer negru sau alta culoare dar nu alb
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning