![]() |
my own personal sx4
4 Attachment(s)
Am un SX4 1.9 ddis 120 hp de fabrica, pe care l-am facut mai special...e ceva unic dupa parerea mea si care surprinde pe toata lumea. Particip la liniute cat de des pot si s-a lasat cu multe victime de marca, mai ales dupa cuplarea functie auto la tractiune si decuplarea ESP-ului.
Ii resoftat, i-am pus accelerator de gaze si toba sport iar rezultatul e 160+ hp si aproape 400 n/m cuplu. Mai astept filtru BMC si mai am cateva lucruri in plan. Scoate sub 8 sec la suta, 7,6 sec dupa cronometrarile mele si presupun ca e cel mai rapid SX4 din tara, daca nu chiar dintre Suzukiuri (grand vitara V6 172 de cai cantareste aproape dublu). N-am uitat nici de estetic, desi nu am insistat pe acest domeniu. I-am pus bi-xenon, neoane la pedale si am comandat eleronu de la Suzuki. Urmeasa 2x tub de bass si grila cromata. Am aici cateva poze de la Dyno Run din CJ care demonstreaza ca si Suzukiurile trebuie luate in seama. |
Re: my own personal sx4
bun venit!:-)
gratz!nu stiam citi caluti ai,dar cunosc masina din oras. ultima oara,am vazut-o parcata linga pirraeus.era murdara,insa stickerul de linga prag era curatat cu multa grija.cind am venit acasa,i-am spus si lu' alex alfa :-) |
frumos. foarte frumos.
la cat mai multe legale castigate ;) daca tot zici ca participi cu el |
Ms, ms.
Stie Alex ca-i fac reclama peste tot, ca-s f multumit de soft. |
Sa-ti traiasca, Silviu! ;)
|
Danke. :P
|
foarte tare masina.te-ai gandit la un turbo mai mare, intercooler marit si o remapare dupa? daca acu ai 160 cp...cu ce zic eu iti iei zboru'.... :D
|
Nu am fonduri suficiente pt asa ceva, dar mai am cateva planuri. Mici schimbari... Urmeaza un filtru pipercross viper, conductele de la turbo scurtate si din aluminiu (sa nu mai am atata lag), respectiv planetare scurte (sa limitez pierderile la roata). Ulterior mai schimb si sistemul audio cu jantele, vreau neaparat OZ Ultraleggera, tot pe 16. Poate si grila cromata si praguri. De o sapt mi-a venit si eleronul, arata dragut. Cam aici s-ar opri proiectul.
|
De la pipercross ai ajuns la eternul BMC :))
|
Salut. Spune-mi si mie te rog unde ai facut resoftarea si cat te-a costat, ca ma intereseaza si pe mine.
|
Explica-mi si mie cum sunt planetarele alea scurte! Ma depaseste.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning