![]() |
Cielo - B 68 RCC
3 Attachment(s)
Salut sunt nou pe aici.Am un Cielo din `97,dar masina am luat-o acu juma de an.Pana acum i am segmentat motorul,i`am pus filtru de aer de bazar,si o toba tot de bazar.Acum i`am demontat aproximativ tot interiorul,pentru ca era jalnic.
|
re: Cielo - B 68 RCC
Quote:
masinuta arata bine la estetica. cam cocotata de fata... ce planuri ai pe viitor? |
Planuri am multe,cat mai de curand vreau sa i pun motor de opel vectra 2.0i 8v.La exterior arata bine numai in poze,am de lucru la ea.Si interiorul l`am facut negru scaune tot de opel,trebuie sa caut un bord de kadett,sau ii pun tot de la o vectra.
|
Quote:
|
Pai asta am momentan,nu mai am bani disponibili,si motorul asta il iau mai pe degeaba.
|
Quote:
ai putea incerca mai bine sa pui un GSI de opel kadett ( 2.0 16v 150cp), sau un c20let de pe o calibra sau vectra (2.0 16v 204 cp) ... sunt multe motoare pe care ai putea sa le pui mai bune decat 2.0 8v .... |
Quote:
Iar in legatura cu motorul de 2,0 8v, eu te sfatuiesc ca nu se merita efortul!!! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Cielo - B 68 RCC
daca as mai avea bani as cumpara un motor kadett gsi,dar daca nu mai am fonduri folosesc ceea ce am.Cand am sa fac rost de bani poate ma arunc la o vectra 2.0i 16v.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning