Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   muzica intr-o masina fara spatiu pt acceasta (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/14706-muzica-masina-spatiu-pt-acceasta.html)

pepy 19-03-06 13:54

muzica intr-o masina fara spatiu pt acceasta

vreau si eu niste sfaturi, cum as putea sa pun muzica intrin opel speedster care nu are decit 2 difuzoare rotunde de 12 cm cred si fara portbagaj,nu am loc de sub nu am loc de difuzoare mai mari:( .Care credeti ca ar fi cea mai buna solutie pt mine?

Dirty Pusherman 19-03-06 14:31

Re: muzica intr-o masina fara spatiu pt acceasta

cate locuri are???
:?: :?: :?:

pepy 19-03-06 16:43

2 locuri! opel speedster

pepy 19-03-06 16:44

cele 2 difuzoare sunt puse in ceafa soferuluio si a pasage

bad_boy2k 19-03-06 16:58

exista solutii... cum ar fi constructia de incinte in usi... vad ca esti din bucale... da o fuga pe la saxo cu masina si te va ajuta el ;)

Dirty Pusherman 19-03-06 17:33

1 Attachment(s)
eu asa as face...;) :arrow:

bad_boy2k 19-03-06 20:44

daca asa arata interiorul masinii tale... io zic ca ai o ocazie unica.in loc sa deranjezi pasagerul cu incinta acolo, eu as pune un sub de 10" sau 12" (care intra) intr-o incinta de compresie construita intr-o consola centrala, intre bord si tunelul de pe podea. iar cu 1 set de componente de calitate pe usi, pozitionate bine, in incinte corespunzatoare, io cred ca o obtii o imagine acustica mult mai buna, poate chiar cu valente SQ daca ii pui capota. se stie ca este de preferat ca sunetul sa vin din fata. nu trebuie sa ma crezi pe mine, uite-te pe afara sa vezi cele mai de succes masini SQ unde au pozitionate suburile. inca odata, ai o ocazie unica, dupa mine. bani sa ai :lol:
salutari

civic_ex 19-03-06 22:49

Quote:

Originally Posted by bad_boy2k
daca asa arata interiorul masinii tale... io zic ca ai o ocazie unica.in loc sa deranjezi pasagerul cu incinta acolo, eu as pune un sub de 10" sau 12" (care intra) intr-o incinta de compresie construita intr-o consola centrala, intre bord si tunelul de pe podea. iar cu 1 set de componente de calitate pe usi, pozitionate bine, in incinte corespunzatoare, io cred ca o obtii o imagine acustica mult mai buna, poate chiar cu valente SQ daca ii pui capota. se stie ca este de preferat ca sunetul sa vin din fata. nu trebuie sa ma crezi pe mine, uite-te pe afara sa vezi cele mai de succes masini SQ unde au pozitionate suburile. inca odata, ai o ocazie unica, dupa mine. bani sa ai :lol:
salutari

intr-un sistem dedicat sq sunetul TREBUIE sa vina din fata. Cat despre subwoofer, ala poate fi pozitionat aproape oriunde.

alex MG ZR 160 20-03-06 00:25

tot pentru Sq daca subwooferul e pus in fata e si mai bine.

ReLLaXX 20-03-06 08:12

Se pot folosi fara probleme portierele masinii daca nu ai nimic impotriva modificarii lor. Cu antifonare serioasa, suporti rigizi pentru difuzoare si amplificare putin mai rasarita pe ele, poti sa ai surpriza sa nu mai vrei subwoofer. Se poate face treab a si acolo. Da o fuga pana la Saxo si vezi ce-ti recomanda.

All times are GMT +2. The time now is 11:39.

- Copyright 2026 4Tuning