![]() |
SE MERITA GOLF 4 1.9 TDI
as vrea sa`mi cumpar in curand un golf 4 1.9 tdi in 5 usi dupa 2001 , de preferat 131 cp daca ma incadrez in banuti ..SE MERITA ? varsta nu`si spune cuvantul la turbina ? la ce probleme sa ma astept ? la ce sa ma uit cand o cumpar ? astept parerile voastre
|
Re: SE MERITA GOLF 4 1.9 TDI
da se merita
|
se merita...eu am tot 1.9 tdi, pd...dar cu 116 cai... nu cred ca ai probleme cu turbina....dar sa o mai cureti din cand in cand....ca se depune calamina pe ea :P
alte probleme...nush....un injector, un ambreaj...cam atat....depinde de modul de condus al fostului propietar...oricum e bine sa iei un an cat mai sus. |
mersi mult pt informatii ! daca are cineva de vanzare un GOLF IV va astept cu ofertele !
|
Cam la ce bani te intereseaza sa gasesti golful? Ce optiuni vrei sa aiba pe el? Cati km?
|
Se merita ...dar cum se spune si mai sus ...e bine sa cauti un an cat mai nou..sa fi fost ingrijit..si daca gasesti 1.9 tdi de 131 de cai ;)8)
|
ca si fost proprietar de golf4 1.9tdi imi permit sa-ti spun ca e o masina extrem de fiabila,robusta,intretinere relativ ieftina.
eu am avut motorul de 90cp(AGR) si n-am avut probleme cu el(turbo,injectoare sau altele),doar bucsi schimbate...de la drumurile patriei si reviziile facute la timp cu produse calitative daca tot vrei un golf puternic,iti recomand cel de 150cp(ARL).am mers cu unul si am ramas placut impresionat |
kam kat m-ar costa sa curat turbina?si dak stie cineva unde mes
|
Quote:
|
Treaba cu aditivul de motorina nu are nici o treaba cu turbina.Acela este pentru a curata injectoarele (daca are vreun efect ! ), pentru curatarea turbinei trebuie data jos de pe masina si lucrat la ea, vazut in ce stare este.
|
AM EU UN GOLF 4 1.9 TDI AN 2003 DAK TE INTERESEAZA BAGA ID UL MEU [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning