Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Honda se da pe carucioare (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/146880-honda-carucioare.html)

Cozmescu-Alin 07-10-09 19:42

Honda se da pe carucioare

5 Attachment(s)
Honda a dezvaluit conceptul EV-N, un posibil micro-car electric

Honda a dezvaluit miercuri un nou membru al ofensivei sale elctrice, botezat EV-N. Conceptul este un micro-car alimentat cu baterii si echipat cu panouri solare.

Tendinta de reducere a dimensiunilor se pare ca ii cuprinde treptat si pe cei de la Honda. Japonezii se pregatesc intens pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Tokyo, unde vor dezvalui un micro-car electric, la fel de ciudat ca recent dezvaluitul Peugeot BB1.

Aspectul conceptului botezat EV-N incearca sa combine un stil retro cu unul contemporan, imprumuand parca si cateva linii de la deja celebrul Trabant. Cum era de asteptat, conceptul continua politica "verde" a celor de la Honda si vine echipat cu un tren de rulare electric, alimentat cu baterii litiu-ion, despre care nu se cunosc insa prea multe detalii.

Lista de dotari a noului EV-N include printre altele un acoperis cu panouri solare, folosite pentru a incarca bateriile, materiale inlocuibile la nivelul scaunelor si un sistem de comunicatii complex. Si pentru ca EV-N sa fie cu adevarat un conglomerat de gadget-uri, Honda a inglobat in portiera si un dispozitiv de mobilitate personala, UX-3, prezentat saptamana trecuta.

Momentan nu exista informatii despre o posibila versiune de productie, noul concept urmand sa fie doar un exercitiu de design. Cu toate acestea, celor de la Honda le-ar prinde bine un model exclusiv urban, alimentat cu baterii. Noul EV-N va completa ofensiva "verde" pregatita de Honda pentru Tokyo, reunita sub titulatura de HELLO! Zone.

Cu alte cuvinte,honda si-a tras carucior electric,sau macar conceptul sau:lol:

Oltcit Rally Team 07-10-09 21:07

Re: Honda se da pe carucioare

De ce am impresia ca e o combinatie dintre noul Trabant nT si Fiat 500?:?:IN orice caz o masinuta frumusica.

dreaq 07-10-09 22:41

Foarte tare masinuta :-P

sKyNeT 07-10-09 23:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Oltcit Rally Team (Post 2701322)
De ce am impresia ca e o combinatie dintre noul Trabant nT si Fiat 500?:?:IN orice caz o masinuta frumusica.

ai o impresie gresita. cum scrie mai sus "incearca sa combine un stil retro cu unul contemporan" dar nu cred ca de la trabant ci mai degraba de la Honda N600

Mustang 08-10-09 13:25

Amuzanta buburuza. :D
Totusi... cred ca titlul topicului este unul aberant.

morghen 08-10-09 14:03

Interiorul ala cu scaune albe nu e de la masina asta...scoate poza.

Champion 08-10-09 15:39

Urata-i doamne

Cozmescu-Alin 08-10-09 19:15

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 2702965)
Interiorul ala cu scaune albe nu e de la masina asta...scoate poza.

Corect boss,dar nu mai am cum am uploadat gresit:(:cry:

chelloo83 18-10-09 17:16

Mie imi aduce aminte de Lastun :)

All times are GMT +2. The time now is 09:50.

- Copyright 2026 4Tuning