![]() |
Merita sa dau 2000EURO pe o 156 1.9JTD/2000, in Napoli(it)?
Merita sa dau 2000EURO pe o alfa 156 1.9JTD din 2000, si sa ma duc pana in Napoli(it) dupa ea. nu stiu inca dotari si cum arata de bine
|
Re: ?????
stii cred caT E TAXA LA EA NU ?>
si nu prea merita sa mergi in italia cauta in germania sunt mai bine executate decat cele destinate pietii italiene stiu pe propria mea piele .. bafta |
Eu sunt de parere ca in sudul It stau mai bine in tabla masinile decat in Germania. Masinile din Napoli n-au vazut zapada, sare pe drumuri...
si in Germania cu cat iei un 156 1.9JTD??? dar apropo.. cam cat e taxa? a platit cineva pt o masina ca asta. Ce probleme au motoarele astea? |
uite aici un calculator pt taxa auto...
http://www.perfectauto.ro/calculator-taxa-auto.php te uiti eventual daca are trecut in anunt valoarea CO2 si e f simplu sa calculezi... si acum depinde daca merita sau nu...eu unul nu cred ca omul ala o vinde cu 2000 de coco de buna ce e!:D |
Re: Merita sa dau 2000EURO pe o 156 1.9JTD/2000, in Napoli(it)?
Sal...te vad om serios...tu vrei sa faci afaceri cu camorra napoletana? :lol:...la 2000 de coco ...cred ca are cel putin vreo 200 si ceva de mii la bord sau cine stie ce alta belea :lol:
|
Re: Merita sa dau 2000EURO pe o 156 1.9JTD/2000, in Napoli(it)?
a trecut oferta
avea vreo 180 000 problema era exterioara trebuia vopsita, pt ca era stearsa si zgariata de jur imprejur. o luam daca era EURO3 dar nu era. cat despre napoletani mi-am tait o parte din tinerete printre ei. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning