![]() |
Am nevoie de o lamurire
Salutare. Imi puteti spune si mie ca tot vine iarna, ar fi bine sa-mi scot amplificatorul de pe masina? Ma refer la faptul ca o sa inghete. Am inteles ca n-ar fi ok sa-l lasi in masina iarna pentru ca daca ajunge apa pe la el nu prea e bine. Orice sfat imi este de folos. Numai bine.
|
Re: Am nevoie de o lamurire
Quote:
Lasand glumele deoparte, nu-ti fa griji, in schimb, trebuie putin gandit, concluziile trase dupa gandit. |
Pai de unde sa ajunga apa la tine in portbagaj??? la frig nu are nimic...totusi, in portbagaj e mai cald cu cateva grade decat afara:) eu tin amplificatoru de 2 ani pe masina, atat iarna cat si vara si n-are nimic;)
|
am inteles, chiar la condens ma gandeam. multumesc!
|
Hai ca asta n-am mai auzit-o. Daca nu torni apa pe el, amplificatorul nu are nimic. Cu cat e mai frig, cu atat se incalzeste mai greu si are randament mai mare. ;)
|
Iarna, trebuie sa ai grija sa nu deschizi portbagajul brusc (inauntru e cald), si cand intra frigul, carcasa amplifului devine casanta, la cea mai mica atingere se face bucati. :rolleyes2
|
Quote:
|
Glumeam domnu` :lol:
Oricum nu a ajungi la mii de cicluri nici in 10 ierni, deci nu exista nicio problema iarna cu ampliful. |
zicea odata cineva ca trebuie inventat un font special pentru sarcasm :lol:
|
Quote:
Oricum sarcasmul e o forma mai neconventionala dar mai amuzanta din care poti sa inveti, mi se pare mai interesant de utilizat decat un limbaj strict serios si in termeni de inginerie. (nu mereu) 8) |
Dupa parerea mea poti sa lasi amplificatoru in masina!! Dar sa nu tzii mult porbagaju deschis si apoi sa dai drumu la muzica!
|
Quote:
|
parerea mea ii ca nu are nimic
Si ca nimic nu tine cat ii lumea dar na fiecare cum gandeste!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning