![]() |
A4 Red Beauty
6 Attachment(s)
Salutare, sa-mi prezint si eu masinuta.
Audi A4 B6, 2002 1.9TDI, full fara piele. Pun 2 poze cum arata in momentul achizitiei si restu..cum arata acum. P.S. Urmeaza folii si vopirea fustelor+praguri culoarea masinii. |
Re: A4 Red Beauty
4 Attachment(s)
inca...
|
frumoasa masina bft la modificari :) .. full dar nu are geamuri electrice spate :|
|
multumesc!
Da ma rog..a fost mai scurt sa scriu asa decat tot ce are.:-) |
o suspensie iar prinde bine , oricum arata bine :)
|
frumoasa masina! si mai ales bine ingrijita!
ceva planuri pe viitor cu ea?:?: |
Multumesc!
Legat de planuri de viitor..ce pot spune singurul lucru care ma nemultumeste e puterea. Chiar aveam de gand s-o vand si sa cumpar un BMW 330D, 204CP 410NM. Sa vad...daca-mi iau pretul cerut o dau, atlfel nu... caz in care, va primi o resoftare sa-i mai adaug ceva caluti, folii, praguri vopsite si o evacuare sport. |
pai cati cai are 101 ? sau 131 ? :>
|
101CP urcata din soft la 121CP si va mai urma o alta refostare la 140CP.
|
2 Attachment(s)
Si noile najte...ATS TAURUS SSL 17
|
jmen masina .. sa o stapanesti sanatos ... bafta
|
frumoase jantele .. dar erau faine si primele :) ... păcat ca nu sunt 18 19 ceva dar in Romania :( .
|
5 Attachment(s)
updates...
|
Vopseste fustele de la spoilere in culoarea masinii,o folie pe geamuri si eventual inegreste inelele de la grila. Parerea mea,o seara placuta
|
ca si o parere personala, jantele MAM veneau mai bine... cum de altfel si plafonul arata mai bine rosu. Sustin si eu vopsirea partii inferioare a masinii in culoarea caroseriei, dar legat de grila... mai bine pui una de S4 decat sa ii vopsesti cercurile negre.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning