![]() |
E30 -`ul meu :D
29 Attachment(s)
salut..dupa kteva luni bune..vreau sa va prezint si eu ursuletul meu..e un 320i din 1983 ..o sa va atasez kteva poze cu el..inainte si dupa ce l-am modifcat...:) astept pareri ...:)
|
Re: E30`ul meu :D
E cumva de vanzare?
Arata binisor...pentru inceput ai putea sa o faci o singura culoare...si sa dai jos parasolarul cu bmw m power cat si sigla de pe grila fata, si sa-i faci narile negre |
da..l-am pus la vanzare sa vad ce mi se ofera.....nasu e crom..ca am avut negru uitate pe la inceput..iar sigla ///M din grila e originala frate..are locasul ei acolo ;)....oricum ms de sfat..
|
Quote:
ar merita o suspensie si shadow line :rolleyes2 |
Quote:
|
vio..masina nu`i ///M dar fiecare cu gusturile lui..oricum parasolaru il dau jos..daca nu ai motor de ///M nu trebuie sa tii nimik de ///M pe masina ???in fn..ms de parare...bara m-technik 1 dupa spate nu o am..ca n`am gasito..pe parcurs poate ii completez..;) ms de sfat::D
|
frumos, ce ii faci acuma curand ?
|
ms..deocamdata nimic..doar plasme si nimicuri destea..:P ...si pe parcurs alt motor :Dsi niste poze noi..
|
4 Attachment(s)
si pozele promise..
|
Re: E30 -`ul meu :D
frumos ursu:D sper sa-mi iau si eu unul curand:D pacat ca-l vinzi...oricum bafta cu el
|
ceva pretz poti sa.mi zici? astept un PM..
|
Frumos ursul .Team vazut azi. cu ursu pa la calea galati . frumosss... BFT cu ursu
|
4 Attachment(s)
ms..si cv poze noi :D
|
ms..poate ne vedem intr`un week..in port :P
|
Frumos ursaru ...ti-am mai spus :D...bafta cu el.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning