![]() |
Echipa Renault F1 va face spectacol la Pitesti
1 Attachment(s)
Echipa Renault F1 va pune în scenă o demonstraţie de Formula 1 la Piteşti, vineri, 9 octombrie. Evenimentul va avea loc pe o pistă special amenajată în imediata apropiere a Stadionului Municipal „Nicolae Dobrin”, în avanpremiera spectacolului Renault Roadshow de la Bucureşti (10-11 octombrie).
Pe o pistă lungă de 800 de metri, fanii Formulei 1 vor putea admira de aproape monopostul Renault F1 de anul trecut, R28. La volanul acestuia se va afla cel de-al treilea pilot al echipei, brazilianul Lucas Di Grassi. Julien Piguet, pilot profesionist şi cascador, va face acrobaţii şi demonstraţii cu Mégane Trophy. Tudor Pendiuc, Primarul Municipiului Piteşti, şi François Fourmont, Directorul General al Grupului Renault în România, vor fi gazdele evenimentului. Spectacolul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi susţinerea Jandarmeriei Piteşti, Poliţiei, Poliţiei Comunitare Piteşti, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi a Serviciului de Ambulanţă Argeş. Programul evenimentului: Vineri, 9 octombrie: 14:00 Deschiderea evenimentului Conferinţă de presă. Participanţi: François Fourmont, Directorul General Dacia şi Grup Renault România, Tudor Pendiuc, Primarul Municipiului Piteşti, Liviu Ion, Director de Comunicare Grup Renault România, Lucas Di Grassi, cel de-al treilea pilot Renault F1 Team şi Julien Piguet 15:00 Deschiderea paradei 15:00-15:30 Parada piloţilor de Formula 1 Paradă Renault Mégane Trophy Demonstraţie Formula 1 15:30 Festivitate de închidere Restricţii de trafic: În perioada 8 octombrie (ora 06:00) – 9 octombrie (ora 18:00), zona evenimentului va fi închisă circulaţiei auto pentru amenajarea pistei, instalarea paddock-ului şi montarea elementelor de securitate. |
Re: Echipa Renault F1 va face spectacol la Pitesti
abia astept:)
|
Erau bune niste "linii" la stadion acum, ca e strada amenajata :)
|
vreau sa spun ca acum am ajuns acasa si ca a fost super tare
trophy-ueile arata ILEGAL de bine iar monopostul F1 urla ca un animal turbat cel mai frumos cadou pe care il puteam primi de ziua mea :D |
poze nu are nimeni?
|
Quote:
vii,platesti o taxa si te dai :lol: dar primaria are alte planuri:rolleyes2 |
frate mai rau ca la puscarie cu gardurile alea de 2 metri si o aglumeratie.... :)) sa imi bag picioru daca am putut sa fac vreo poza calumea....decat cateva
|
Quote:
daca nai tovarasi care sa te tina in carca ;) |
:))) am 105 kg si 1.92 :)) nu cred ca ar putea sa ma tina vre`unu in carca
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning