![]() |
Un nou look de la Wald pentru Seria 5
17 Attachment(s)
Un nou look de la Wald pentru Seria 5
Dupa ce anul trecut ne-au incantat cu un body kit agresiv pentru supersedanul M5, japonezii de la Wald International s-au gandit ca anul acesta sa-l "transpuna" si pe mai-modestul Seria 5. Ceva deosebiri? Mai deloc... In partea frontala avem parte de un nou spoiler, in timp ce in spate si-a facut loc, pe langa noul spoiler, si un eleron discret pentru portbagaj. De asemenea, o noua evacuare - cu patru iesiri - este la "datorie". Si totul se termina cu un set de jante 'Mahora', disponibil pe 19 sau 20 inci. Dupa preferinte... |
Re: Un nou look de la Wald pentru Seria 5
subtile modificarile dar de efect
|
un nou look foarte frumos!
|
Astea-s poze cu M5 nu cu "mai modestul" serie 5
|
refresh...
|
Ce frumos arata...facut cu gust :)
|
cel mai frumos kit vazut pe 5ar :D
P.S.: aveam nevoie de un desktop nou :lol: ;) |
Quote:
|
frumos ca nu e incarcat cu un body kit de camion cum au mai facut si alti pana acuma .......
|
foarte frumos design foarte reusit
|
Stilizarea aia la proiectoare nu prea da bn.in rest arata f bn chiar dak nu s cine stie ce modificari
|
dar asta e pentru modelul de inainte de 2008 sau cum ? bmw e60 2008 are facelift. la semnalizare are aripioare, proiectoarele nu mai sunt rotunde, triplele au linii d-alea ca la 7'le nou ... si or mia fii dar nu stiu eu
|
un 535da , cu niste modificari subtile la motor si un asemenea bodykit este vis de masina , tot ce vrei ... de la performantze care se apropie de o masina cu adevarat sport cum este m5 , pana la un styling exterior de invidiat pe care il ofera cei de la wald. superb , imi place tare
|
jaguar look :D frumos " face lift-ul"
|
destul de subtil ..... foarte reusit
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
- Copyright 2026 4Tuning