![]() |
Vand telefoane
Nokia N95 clasic - 600RON negociabil
pachet full , card 2Gb Aspect 9,5/10 . Functionalitate 10/10 Nokia 5310 XpressMusic - 350RON negociabil casti,incarcator,cutie,carticele,card+garantie inca 6 luni Aspect 9,8/10 . Functionalitate 10/10 LG Cookie black - 500RON negociabil sub o ora vorbita,telefon in stare perfecta,pachet full+garantia(-o luna parca) Aspect 10/10 . Functionalitate 10/10 Pocket PC HP IpaQ RX4240 - 700RON negociabil Pachet full, WindowsMobile 5 + toate programele necesare(instalate si kiturile de instalare) Aspect 10/10 . Functionalitate 10/10 PENTRU DETALII FOLOSITI FORUM SAU PRV ME DACA E URGENT :D !!! |
Re: Vand telefoane
accept si schimburi....am uitat =))
|
|
Poti urca niste poze cu N95 ? E chinezarie sau original ?
|
|
Quote:
|
Valabile , mai putin N95
|
am un w880 si un mil ce imi poti oferi ,sau il vand:D
|
un PSP sau un GPS pe Cookie?
|
Iti dau un LG KP500 Cookie in garantie, are 1 luna, cutie+garantie+card 1GB+cablu de date si are folie pe ecran ti-l dau pe Nokia 5310 Xpress Music si mai dai diferenta..
te intereseaza? |
Quote:
|
Quote:
|
Dai N95 la schimb pe un Nokia 6303 Black ??
detalii: -Nokia 6303 Black -incarcator -adaptor incarcator -card 2GB -adaptor pentru card reader -hands-free -garantie Nokia 3 ani -cumparat de 6 zile de la Vodafone -decodat(asa a venit el, nu l-am decodat eu) -cutie + manual de instructiuni -2 ore vorbite -tine 4 zile incarcat GARANTAT(vorbesti, trimiti mesaje, te joci... etc) - Estetica + functionalitate 11/10 |
un nokia 7373 te inte?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning