Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   JOBURI (https://forum.4tuning.ro/396-joburi.html)
-   -   Cautam Graficieni in photo shop si desene de mana (https://forum.4tuning.ro/396-joburi/146289-cautam-graficieni-photo-shop-desene-mana.html)

thunder shop 04-10-09 00:40

Cautam Graficieni in photo shop si desene de mana

2 Attachment(s)
Cautam graficieni pentru atelier tuning si lucrari custom . Jobul se adreseaza celor care se pricep la tuningul virtual si celor talentati la desenul de mana .

Viitorii graficieni pot lucra si de acasa , noi dand-ule poze cu masinile ce trebuie modificate iar ei trebuie doar sa le dea noua linie .

Cei interesati ii rog sa isi exprime imaginatia virtual sau pe hartie pentru masina de mai jos .

Cei ce vor realiza cel mai frumos proiect , vor fi alesi pentru a lucra alaturi de echipa noastra .

Deasemenea fiiecare candidat este rugat sa isi exprime si tariful care ar dori sa il primeasca la fiecare lucrare realizata , acest lucru fiind o informatie pentru noi ca sa stim si care ar fi pretentiile fiecaruia dintre dvs .

Lucrarile se pot trimite si pe mail: [email protected]

Darius DMS 04-10-09 15:57

Re: Cautam Graficieni in photo shop si desene de mana

ma bag eu....la desen de mana.......incep sa lucrez la aceasta masina....le pot pune si pe acest theard?....trebuie neaparat fata si spate?

thunder shop 04-10-09 19:22

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2691662)
ma bag eu....la desen de mana.......incep sa lucrez la aceasta masina....le pot pune si pe acest theard?....trebuie neaparat fata si spate?

Da , chiar te-as ruga sa fie fata si spate . Desigur le poti pune si pe acest thread . Asteptam desenele .

thunder shop 04-10-09 19:24

Alt cineva se mai baga ?

westhunter 05-10-09 23:41

incerc si eu...:D

thunder shop 05-10-09 23:45

Quote:

Originally Posted by westhunter (Post 2696162)
incerc si eu...:D

Esti bine venit . Pe cand crezi ca le vei finaliza ?

westhunter 05-10-09 23:48

O sa fac in Photoshop.Pai sa zic cam 2-3 zile..depinde de idei.poate reusesc si intr-o zi.Am putina treaba zilele astea.O sa incerc sa termin cat mai repede.

thunder shop 05-10-09 23:49

Quote:

Originally Posted by westhunter (Post 2696183)
O sa fac in Photoshop.Pai sa zic cam 2-3 zile..depinde de idei.poate reusesc si intr-o zi.Am putina treaba zilele astea.O sa incerc sa termin cat mai repede.

Am inteles . asteptam cu placere

HoricutzWSR 06-10-09 18:35

eu personal pot lucra si de mana si in acelasi timp pot oferi si render in photoshop ,ma bag si eu :)

Ace Axel 07-10-09 15:25

1 Attachment(s)
Salut!

Am reusit sa termin primu "desen", care este chiar primu meu desen facut complet in photoshop si mi-a luat destul de mult; sper sa mai fac cateva schite de mana. Astept un raspuns!

Mersi.

thunder shop 07-10-09 15:38

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 2700392)
Salut!

Am reusit sa termin primu "desen", care este chiar primu meu desen facut complet in photoshop si mi-a luat destul de mult; sper sa mai fac cateva schite de mana. Astept un raspuns!

Mersi.

E bine , doar ca noi dorim ca masina sa iasa ceva in stil american . Jante crom , bare crom , etc . Daca intelegi .

Ace Axel 07-10-09 16:48

Nu ati precizat, si am crezut ca lasati la atitudinea noastra ce vrem sa facem din ea; se face :P

thunder shop 07-10-09 17:01

Ok . Cei care ne-au mai promis desene va rog sa incercati sa le finalizati . Sper sa nu se supere nimeni , dar daca acea masina ar fi pentru un client , in cateva ore sau in maxim o zi schitele trebuie finalizate pentru a putea arata clientului cum va iesi masina lui .

In photoshop masina trebuie modificata nu desenata de al 0 . Cred ca e mai simplu si pentru voi .

O zi buna tuturor si spor la munca

radu.3 08-10-09 16:11

Pai in pm mi-ai zis ca stilul e la libera alegere :|. O sa incerc sa modific pe cat posibil ce am facut pana acum :)

Ace Axel 08-10-09 18:08

1 Attachment(s)
revin eu :) o schita rapida cu spatele ... cu influente de muscle car american.

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning