![]() |
Delta Speedline Challenge 3 - 18 (25) Octombrie 2009
Vine cineva pe 18 oct la tulcea?
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ie-2009-a.html am 3 locuri in masina (1 e rezervat ) cine mai doreste la afumatoare sa zica ! |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - 18 Octombrie 2009
trebuie sa ne organizam plecarea....cine merge la tulcea sa posteze aici sa stim cum ne impartim si sa stabilim o ora si un loc de unde plecam;)
eu sunt prezent;) |
eu 100%
|
am nevoie de 3 oameni in masina.. sa impartim la zeama.. altfel nu am buget sa ajung ! daca sunt doritori ! pm me!
|
Quote:
daca nu gasesti oameni ptr masina ta vedem cum facem si te transferam la alta masina;) cine mai doreste cine mai pofteste la tulcea? poate vb cu jfb-ul sa ne duca cu microbuzul;) |
da , vreau sa ma bag :D sa vedem ! oricum vin mai mult pt libere .. din cate am inteles la diesel e o singura clasa ;)
|
Deci pana la urma cine merge la Tulcea????? Hai sa ne organizam si noi un pic!;)
|
unu cred ca as fi eu
!! |
Eu merg, Taz merge si el, ... s-ar putea SITu, Grasu GSU...
|
cred ca merg .......sa mai urmarim vremea
|
Aha, si cine merge sa se dea la curse?
|
pai eu mas da :p
|
sub 1600 cmc
Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub 1600cmc normal aspirat sau sub 1000cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85,benzina de curse S1 sub 2500 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 1601-2500cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel aspirat sau sub 1600cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S2 sub 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea cuprinsa intre 2501-3800cmc normal aspirat sau sub 1600cmc Wankel supraalimentat sau intre 1601-2500cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S3 peste 3800 cmc Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti din care doua roti motrice, avand motorul cu cilindreea peste 3801cmc normal aspirat sau peste 2501cmc supraalimentat (turbo/compresor). Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S4 AWD Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4 timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si tractiune integrala. Combustibilul permis este doar cel din comert – benzina, E85, benzina de curse S5 Diesel Toate masinile dotate cu motor diesel in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer, cu patru roti din care 2 sau toate rotile motrice si cu motorul aspirat sau supraalimentat cu turbo sau compresor. Combustibilul permis este doar cel din comert – motorina sau biodiesel. S6 |
dampulea grupele astea eu as pika cu renault 1,4 turbo cu czturi 1,5 turbo :))
|
bobi are sanse la grupa lui... in rest nici unu dintre noi nu suntem avantajatzi!!
|
All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2025 4Tuning