![]() |
[EXT] BMW 3 Series ...
5 Attachment(s)
+ jenti
+ bodykit + eleron - pt plasa ... - stopuri - culoare |
Re: [EXT] BMW 3 Series ...
Frumos E46. NU am sa inteleg niceodata de ce nu se vopseste plasa aia dar..
Jantele super Culoare masinii super Praguri super Mai putin imi place: Stopurile, lexus pt E46 e un NO NO total :) Spoilerul de pe portbagaj, e prea de Japs |
+ pt jante,bodykit,eleron
- pt stopuri per total arata f bine |
Arata destul de bine,dar stopurile lexus si eleronul ala arata foarte ciudat pe E46....chiar arata urat spatele...:?
|
Dupa parerea mea arata foarte bine..Eleronu,bodykitu,culoarea,jantele chiar imi plac, dar un mare - pentru stopuri!
|
e reusita masina....
in general nu prea imi place kit-ul acesta...dar arata oricum foarte bine.... -pt plasa -pt eleron -pt stopuri eventual pt suspensii:lol: |
mie mi se pare ok cu plasa nikel.. .e integrata bine...
dar intr-adevar, stopurile lexus sunt depasite ... si eleronul... nope, mai bine m style... |
+imi place cum da culoare desi e ciudata dar decat stock
iar sta mai bine cu plasa vopsita negru +jantele sunt beton si ii statea mai bine cu stopuri negre + pentru eleron |
Frumoasa mashina ...nu intzeleg minusul pt culoare nu e kiar urata! shi kiar shi stopurile merg ...decat stock ...
aia a fost parerea mea..pur si simplu nu`mi place culoarea...daca sunt probleme iesi pe geam si tzipa ;) ... blowwind |
+ bodykit
+stopuri + pentru eleron - pentru plasa mai bine neagra ;) |
e Frumoasa!
E recenta poza sau e de ceva timp?!Este unul in tm identic pana la eleronul acela,dar si ala e la fel de porcarie,un mare - un plus pt +jante si bodykitul Rieger ;) |
Quote:
e seidl :D |
E chiar frumoasa masina. Chiar daca spuneti ca or fi demodate stopurile Lexus, dau bine pe culoarea asta impreuna cu plasa nevopsita.
|
au inebunit toti frate cu eleronul ala ! chiar asa nu mai sunt modele ce naiba mai ? :) mie imi place tot la ea ... parerea mea e ca se leaga dar pacat ca acest eleron e F F F comun.. mai degraba ar fi mers un eleron micut de tot.. in rest totul imi place f mult ! :)
|
Calin,exact asa e unu in TM si are Rieger!Pana mea... e identic:">
|
All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2025 4Tuning