![]() |
Uefa
BAG P**A STEAUA-RAPID :(( :(( :(( :(( Ce parere avetzi?? Trebuiau sa ajunga aici sau in semifinala impreuna? :((
|
Re: Uefa
de ce la divertisment evo ? recunosc si eu ca a fost combinatie grasa aicea ...:((
|
ca nu stiam unde sa il pun :P Se zice ca e bine ca ajunge o echipa in semifinala dar era mai bine daca erau doua.... ideea e ca nu se vor doua echipe romanesti in semifinale sau chiar finala iar shansele erau mari :(
|
tre sa vezi si partea plina a paharului:D
o echipa romaneasca va fi in semifinale ceea ce e f bine. eu sunt fan steaua deci sper k aceea echipa va fi steaua. NO HARD FEELINGS!!!8) |
steaua cu rapid joaca in sferturi acuma si va castiga dinamo :D
|
Mah, orice-ar fi, eu sper ca Renault sa castige si anul asta campionatul :D
|
cu siguranta ca va castiga renault :D
asta poate in B .... |
no, LOL mah, pah bune! Eu nu sunt mare microbist, dar mi-ar place sa castige romanii campionatul, sa le inchida gura strainilor care se cred tari la batut mingea.
In legatura cu tragerea la sorti - e posibil sa fi fost soarta, dar tind spre masluiala... |
am mai discutat noi si in alta parte ...
a fost o masluiala GRASA cei din uefa stiau ca echipele romanesti au sanse sa treaca amandoua in semifinale... |
haidetzi sa va mai spun eu ceva... nu numai ca a scos o echipa la faza asta .. dar o scoate si pe a doua o sa vedetzi... pt ca suporteri o sa se bata ca deobicei scandal mare si o sa o descalifice si pe cea care o sa castige... nu ajunge nimeni in finala.. asta e parerea mea
|
SAU:
trece mai departe una dintre cele doua iar meciul urmator va fi jucat cu un arbitraj partinitor ! |
Concluzia este ca echipele romanesti NU trebuie sa ajunga in finala... cel putin asa zice federatia...
|
zice indirect !
si asta or sa si faca... rapid/steaua nu va castiga finala decat daca JOACA cu atata ambitie si atat de bine incat sa "invinga" si aranjamentele ;) |
Si asta ar fi totusi o exagerare, de ce sa nu fim realisti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning