![]() |
numar de inmatriculare
cam ce numar s-ar potrivi pentru un ursuletz alb frumos aranjat??? eu ma gandeam la JOB sau la COX. acuma eu nu mai stiu alte numere.e daca puteti sa imi spuneti cum e mai misto si sa imi dati si alte variante?
mersi. |
Re: numar de inmatriculare
BUM .. BAS .. WRc ... HAI :) ... URS ... JAR ... WEB ...
|
haiiiii:peace: :lalala: :2gun: :drunk:
job... ver... vec :-p ....SRU |
bine poti sa mai apelezi si la WST WSN DEP DIP POL SPP SRI :)
|
mai poti sa iti pui din astea? cu spp sri pol ?
|
Quote:
|
Cia Rap Bum....
|
nebun sa fii sa crezi ca daca pui numere de politie, guvern etc pe un urs n=o sa te opreasca politia! :) :) :) tin sa va anunt ca numerele se pun si pe baza tipul de masina! nu pot da ex dar stiu sigur asta: de ex jeepurile grand au nr lor... deci daca iti vei pune nr cum au la jeep n-o sa-i tzapuiesti! :) in fine nu cred ca vrei nr.. pt ca nu vrei sa fi oprIT! :)
on topic: JAF, MU-E, 77 ZZZ ( prinde misto pe masina) , 22 ZZZ, 33 EEE, CUR,STF(sa te fwt) :) ,NOD( in engleza inseamna plecaciune,salut--- adica sa plece capul fraierii cand te vad :) :) ) , FUM , ZAT(A cu caciulitza :) ) OUT ,WIN,YAK,BIT, |
Quote:
La noi WPO si WST se dau la rand... sunt o carca... e si un cielo pe taxi.... mare scula numerele astea...:rolleyes2 |
Muc :)) :))
|
Eu i-as pune JAF :D
|
Quote:
nu mai sunt de mult libere nici`unul de mai sus. |
pune KGB :)
|
kgb nu pot sa pun ca trebuie sa fie reprezentativa treaba. kgb pun pe lada sau volga. trebe sa fie ceva tipic german. DTM??? sau nfs. nustiu. sa ma mai gondex,
|
plm :)...sms(sa ma s.u . i)..svf bmw bas fum
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning