Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   numar de inmatriculare (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/14598-numar-inmatriculare.html)

mertan 17-03-06 06:55

numar de inmatriculare

cam ce numar s-ar potrivi pentru un ursuletz alb frumos aranjat??? eu ma gandeam la JOB sau la COX. acuma eu nu mai stiu alte numere.e daca puteti sa imi spuneti cum e mai misto si sa imi dati si alte variante?
mersi.

Psycho 17-03-06 08:26

Re: numar de inmatriculare

BUM .. BAS .. WRc ... HAI :) ... URS ... JAR ... WEB ...

GolfuletzS 17-03-06 08:43

haiiiii:peace: :lalala: :2gun: :drunk:
job... ver... vec :-p ....SRU

Psycho 17-03-06 08:46

bine poti sa mai apelezi si la WST WSN DEP DIP POL SPP SRI :)

GolfuletzS 17-03-06 08:51

mai poti sa iti pui din astea? cu spp sri pol ?

Psycho 17-03-06 09:01

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
mai poti sa iti pui din astea? cu spp sri pol ?

se putea inainte .. dar acum nu iti mai da nimeni ... la noi in ctza am vazut nishte mashini cu spp ... si sri .. deci se pot lua p pile ... dar la noi s`au inmultzit wsn`urile wst`urile etc ... alea ptr guvern adik ... cat despre pol .. n`am vazut nici una

c i k y 17-03-06 11:02

Cia Rap Bum....

Eugen_TL 17-03-06 11:27

nebun sa fii sa crezi ca daca pui numere de politie, guvern etc pe un urs n=o sa te opreasca politia! :) :) :) tin sa va anunt ca numerele se pun si pe baza tipul de masina! nu pot da ex dar stiu sigur asta: de ex jeepurile grand au nr lor... deci daca iti vei pune nr cum au la jeep n-o sa-i tzapuiesti! :) in fine nu cred ca vrei nr.. pt ca nu vrei sa fi oprIT! :)

on topic: JAF, MU-E, 77 ZZZ ( prinde misto pe masina) , 22 ZZZ, 33 EEE, CUR,STF(sa te fwt) :) ,NOD( in engleza inseamna plecaciune,salut--- adica sa plece capul fraierii cand te vad :) :) ) , FUM , ZAT(A cu caciulitza :) ) OUT ,WIN,YAK,BIT,

DJ77VLD 17-03-06 12:58

Quote:

Originally Posted by Psycho
se putea inainte .. dar acum nu iti mai da nimeni ... la noi in ctza am vazut nishte mashini cu spp ... si sri .. deci se pot lua p pile ... dar la noi s`au inmultzit wsn`urile wst`urile etc ... alea ptr guvern adik ... cat despre pol .. n`am vazut nici una

Ce guvern ma?
La noi WPO si WST se dau la rand... sunt o carca... e si un cielo pe taxi.... mare scula numerele astea...:rolleyes2

mutzu 17-03-06 13:49

Muc :)) :))

GYM 17-03-06 14:03

Eu i-as pune JAF :D

DnI 17-03-06 14:07

Quote:

Originally Posted by DJ77VLD
Ce guvern ma?
La noi WPO si WST se dau la rand... sunt o carca... e si un cielo pe taxi.... mare scula numerele astea...:rolleyes2

ai dreptate dar acum 3 ani d`abia mi-am gasit eu WSX

nu mai sunt de mult libere nici`unul de mai sus.

KGB 17-03-06 18:15

pune KGB :)

mertan 17-03-06 19:54

kgb nu pot sa pun ca trebuie sa fie reprezentativa treaba. kgb pun pe lada sau volga. trebe sa fie ceva tipic german. DTM??? sau nfs. nustiu. sa ma mai gondex,

leonard 17-03-06 20:21

plm :)...sms(sa ma s.u . i)..svf bmw bas fum

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning