![]() |
echipa de sprijin
rugam pe toti care s-au oferit sa ne sprijine in organizarea, promovarea si buna desfasurare a evenimentului sa se inscrrie aici sau pe PM.
Ajutorul principal va fi in promovare, distribuire de fluturasi-afise, cat si la fata locului, pentru coordonare pe mici segmente organizatorice. vom distribui insemne caracteristice, ecusoane, etc, si vom rasplati pe cei care se implica intr-adevar. |
Re: echipa de sprijin
eu am zis ca .... va ajut cu ce pot ...... !
daca am cu ce sa va ajut ... |
i`m in. Sunt din GL. Sa-mi spuneti cu ce va pot ajuta.
|
ma bag si eu, sunt din bucuresti...va ajut, cas mare pasionat de masini, tuning...Astept PM :)
|
Eu as putea sa impart pliante prin liceul unde invat.....daca vreti astept un PM
|
eu din Tulcea sunt! daca va pot fi cu ajutor cu ceva un PM
|
Buna Gratzian, banui ca pe mine stii ca poti conta fara nici o problema. Eu voi fi impreuna cu masina de vineri in Bucuresti, deci pana duminica seara cand se inchide spune ce ai nevoie si te ajut cu cea mai mare placere.
|
:D Uitasem sa precizez, la fluturase nu stiu daca arat destul de bine pentru a le imparti, dar pe partea de organizare cred ca ma voi descurca. :D
|
Ma ofer si eu sa va ajut, Vali, Gratzian.
|
gata la afise o sa aveti destui baieti si fete...iar ca organizare acolo, puteti conta pe mine, ca eu vin sa ii aranjez pe cei din club si pot da o mana de ajutor. Bafta!
|
Count Me In .. Just Tell Me What 2 Do :d
|
daca vreti cu impartit pliante va pot ajutaz si eu .asta in cazul in care mai aveti nevoie.
|
si eu pot sa ajut.vineri seara cel tarziu voi fi acolo.
|
Prezent la datorie :) de vineri dimineata pana luni dimineata.
|
Am afisat bannerele voastre in cateva locuri pentru promovare :) Daca mai aveti nevoie de ceva va ajut cu placere :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning