![]() |
Vand ceasuri cu LED-uri
3 Attachment(s)
www.tokyoflash.com
Sunt ceasuri fabricate in Japonia, au un design modern si un mod foarte original de a indica ora. Calitatea constructiei este foarte buna iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate (sticla rezistenta la zgarieturi, piele rezistenta la uzura, otel inoxidabil…etc). Produsele sunt noi si au garanie 1 an. Sunt foarte raaaaar intalnite pe la noi si cu siguranta cel ce poarta un astfel de ceas va fi mereu in centrul atentiei oriunde ar fi: in metrou,la facultate, la serviciu,seara in club sau la o prima intalnire unde sigur el/ea va aprecia “bijuteria”. Din experienta zic ca astfel de ceasuri isi merita toti banii , trebuie doar sa aveti curaj sa le purtati 8) Contact: mail/mess: [email protected] telefon: 0722.54.96.29 / 0763.27.29.42– Gabi. |
Re: Vand ceasuri cu LED-uri
Preturi ? M-ar interesa un The Rogue ...
|
Am adus si eu cateva pentru prieteni. Confirm ca sunt deosebite. :)
|
1 Attachment(s)
Ceva extravagant si original.
|
Ce tari sunt ... cum citesti ora ? :D
|
1 Attachment(s)
Sal.
Nu stiu la care din ele te referi. Hai sa luam exemplu INFECTION. E cam asa. Atentie maxima. LED -urile rosii - reprezinta ora (sunt 1-12) LED -urile galbene - reprezinta minute grupate cate 5 (de la 5 la 55) LED -urile verzi - reprezinta minute a cata 1 ( 1-4) Deci in exemplu din poza ora este: 3:56 |
ce pret are "pimp p2 pusher" ?
|
pana te inveti sa citesti ceasu :)) trece o ora :D oricum sunt prea tari pentru romania ...
|
tre sa vinzi si carticica pentru citit ora la ele :)
caterinca rau chiar, ce bani sunt ? |
Am intrat eu pe site si erau intre 400 de euro si 100 parca . Dar oricum isi merita bani , intr-un oare care mod :) Sunt destul de high-tech . Si sincer mi-as lua si eu unul daca as avea bani :) Succes la vanzare ...
|
@ cRbL: Toate ceasurile au manual de folosire:P . Si ala nu-l vand separat. E inclus in pret.
Pt preturi si comenzi ma gasiti pe mess, la tel, sau pe privat. Bafta. |
din cate se vede suntem mai multi interesati.....asteptam o lista cu preturi
|
2 Attachment(s)
La sugestia lui lopez_punto am atasat lista cu preturile.
Toate ceasurile sunt calitativ foarte bune,sunt made in Japan nu China si sunt originale si inedite, rar intalnite la noi. Trebuie doar curaj sa le purtati.Din experienta zic ca au atras de multe ori atentia asupra mea in mod admirativ. Parerea mea personala (fiind posesor) este ca isi merita toti banii. Daca va place ceva ma gasiti : pe mess/mail: [email protected] : la tel: 0722.54.96.29/0763.27.29.42 |
3 Attachment(s)
Si daca poate vi se par scumpe uitati aici niste poze de la concurenta mea directa. Nu dau numele pt ca nu vreau sa fac reclama sau antireclama.
Daca o sa cautati pe net gasiti. Sunt de pe un site romanesc. Desi sunt fanul acestor ceasturi nu mi-as lua la preturile de pe site-ul acela. |
Scurta prezentare pentru Waku:
https://www.youtube.com/watch?v=w9OFQ...eature=related Scurta prezentare pentru Kisai Denshoku. https://www.youtube.com/watch?v=YnRZV...eature=channel |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning