![]() |
calibra si iar calibre
nu va plac calibrele?mie mi se par sooper tari
merg numa' bine de forjat pana la rwefuz |
Re: calibra si iar calibre
sincer...masinile acelea...iti plac pana la o varsta...si cand ajungi sa si ai una si sa vezi cate probleme pot sa iti creeze iti schimbi complet opinia....parerea mea...doar cateva motoare..poate chiar 1 a fost reusit..cel de 2000 turbo
|
pai ala imi place si mie
am auzit ca e si o varianta 4x4,nu? mie unu imi plac pt pasiunea mea asa o sa imi iau unu si o sa ma joc cu el toata viata....de la ala z pe bune |
arunca o privire aici
https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/13203-opel-calibra-last-edition.html |
pai nu trebuie sa placa tuturor... mie imi place la nebunie.. si nu imi plac BMW-urile.. oricare ar fi parerea altora in leg cu bmw
|
La cate obosite de Calibra sunt in RO e normal sa aiba lumea o parere proasta despre ele. Foarte rar vezi in RO calibre dupa 94 cand a fost revizuit modelul, sau mai vechi dar ...intretinute.
Daca ar fi sa-mi schimb masina, mi-as lua un Last Edition V6 din 97. Eu de vreo 5 ani o am (eu am adus-o) si inafara de consumabile nu am schimbat nimik.... |
Cali...nV6 ai putea sa imi dai nishte detalii despre Calibra ta... (motor, CP, ...)
mersi |
C25XE Ecotec
2498cc - 24 valve - 6 Cylinder Multipoint (sequential) Fuel Injection Quad Camshafts Catalytic Converter Bosch Motronic 2.8 ECU front wheel drive 170 bhp @ 6000 rpm 227Nm @ 4200 rpm 237 km/h V Max 0-100 kph in 7.8 sec 0-7000 revs - 6750 redline limited Consum 10 -12 Litri in oras depinde de trafic 7.4 - 8 in afara cam atat.... |
Beton... s-o stapanesti sanatos...
|
Mai am o intrebare... din modelul asta.. Last Edition V6 din 97 este 4x4 ?? ms..
|
4x4 este doar cea turbo. S-au mai fabricat c20xe cu 4x4 si c20NE(foarte rare).
V6 are Controlul Tractiunii (decuplabil de la buton) Modelul Last Edition are spoilerul fatza diferit(Irmscher) , bandouri laterale in culoarea masinii, diferite(mai plate), garda la sol coborata 20mm, suspensie Irmscher, jante BBS 16" , sonorizare BOSE + woofer in roata de rezerva :D, piele ca dotare standard. Cam astea sunt diferentele.Last edition au fost fabricate cu doua motoare C20XEV (136cp), X25XE(170CP).S-au fabricat 976 Calibra Last Edition 733 cu motor C20XEV si 243 cu motor V6. |
am si yo o calibra. ce mar interesa ar fi un motor, cu tot cu cutie de omega lotus, ala de 3.6 litri. a-ti auzit ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning