![]() |
[Vand/Schimb] Diverse
1)vand sau schimb cauciucuri pe 14:
-2 bucati Vredestein QUATRAC 2 185/65 R14 86T Marcare M+S mai au 40% "carne"......uzate uniform,la fel ambele...niciodata intepate sau pana la ele....au fost pune doar fara camera....pret:100 ron ambele -2 bucati montana 185/65/14 mai au 45% "carne" pret:80ron ambele -2 bucati maragoni(made in italy) 175/65/14 folosite 200 de km inca mai au "tzepi" de fabrica pe ele..pret:250 ron ambele 2) electromotor de cielo original koreea:80 ron 3)jante de aliaj pe 14'' 4x100 (originale de cielo executive plus sau nubira 2)cu cauciucuri dunlop 185/55/r14 uzate 40%...700 ron toate 4 doar montaju 4)2 arcuri spate cielo/espero:80 ron ambele 5)set complet de frane de cielo/espero compus din 2 discuri ventilate(au maxim 10000 de km),etrieri(au glisierele noi) si un set de placute remsa pret pe pachet:200ron ma intereseaza schimburi cu 1)scaune de opel....sau de cielo(doar cel de la sofer)sau 2 de espero.....ma intereseaza reglaju pe inaltime sa fie functional si sa nu fie sudate 2)arcuri sport 3)punte spate cu discuri 4)jante aliaj pe 14'' preturile sunt negociabile.... delatii aici sau pm |
re: [Vand/Schimb] Diverse
Cum arata jantele alea pe 14'?Schimbi cu 15'?
|
3 Attachment(s)
asa arata jantele....singura diferenta este ca acum au pe ele cauciucuri dunlop 185/55/r14.....accept si schimb cu jante pe 15 dar sa vad modelul si ce cauciucuri ai la ele
|
mai adaug pentru matiz sau tico piulitze pentru roti 16 bucati model nichelat si "plin"(nu se vede capatul filetului) si antifurturi la 50 ron toate
|
Salut, am eu scaune de Espero, au fost pe masina mea si le-am dat jos ca mi-am luat recaro de Opel.Intra pe link-ul de la semnatura, scaunele nu sunt rupte, sudate sau alte prostii !
|
Quote:
|
Din pacate sinele care au fost pe ale mele le-am combinat cu celelalte care erau pe scaune, altfel nu le puteam prinde de caroserie...imi pare rau !
|
Quote:
|
Re: [Vand/Schimb] Diverse
upp...preturi negociabile
|
upp...
|
sus cu ele