![]() |
Vectra A 1,8
1 Attachment(s)
Sal
asta e trotineta mea momenan e asa cum o vedeti dar de luni ii fac "mici modificari" la exterior si ceva pe la interior. Mici modificari adica de vro 1500 euro ca atat e bugetu'. Revin cu poze......... |
Re: Vectra A 1,8
Frumoasa foc:),so stapanesti sanatosi si astept sa vad modificarile ce i le faci,Bafta in continoare si fara incidente;)
|
asteptam poze cu detalii in privinta investitiilor ;) bafta
|
2 Attachment(s)
Am revenit din pacate cu vesti nu prea bune.
1. am lovit masina 2. acum 2 zile in drum spre service am ramas fara frane 3. in fata la service cand am ajuns nu stiu cum a facut unu cu un Nisan Patrol de mi-a agata bara din spate si a crapat-o 4. azi dimineata pe la 8 si ceva cand am ajuns la service am vazut o mare balta sub masina sa spart un furtun.....nu stiu cum????? Acum astept sa dea vreun tir peste mine :) |
1 Attachment(s)
Acum treaba sta in felu' urmator : am luat o vectra neinscrisa cu un tov [ cu peripetii :)) o sa va povestesc ] partea mea aproape 400 euro. Omu ia motoru si cutia si eu restu, deja am luat puntea spate [ ca are discuri :) ] mai am de luat usile ca au geamuri el. scaunele fata [ au incalzire ] capota, aripile si ce mai imi trebuie mie. Dupa care urmeaza ceva tuning ma gandeam la ceva finut ca eu pana la munca tre sa merg cam vro 4 - 5 Km pe drum forestier si e cam praf drumu.
Ce vreau sa fac mai exact: - peile crem sau alba in interior [ si bordul ] - folie pe geamuri - gentile le fac cromate [ am mai facut la prima mea iubire un e32 se vede marpha ] sau iau alt model putin mai mari - vopsit etrierii [ inca nu stiu exact ce culoare ma gandeam la galben.....daca are cineva alta idee.....] - bara fata / spate putin modificate - evacuarea......cred ca ii schimb doar finala La motor nu fac modificari ca nu are rost. Astept si alte propuneri P.S. ce ramane din masina dezmmbrata le dau ca nu am ce sa fac cu restul de piese. Ma gasiti la 0726.684.112 [ Gabi ] sau [email protected] |
Si eu am exact acelasi model ca si tine Vectra A 1,8. Daca poti face o mica listutza cu ce iti ramane de la masina pe care o dezmembrezi ar fi perfect. Aaa si inca ceva .. spune`mi si mie unde te duci cu ea sa faci tuning`u de care vorbesti. Merci mult.. Salut.
|
:d bafta :))........
|
salut!
ce e bine de 7000 de euro o vectra B, un Bmw sau un 406? |
mai oameni buni,voi credeti ca semerita sa schimb motoru de pe un astra 1.6 ,masina din 92 pentru unu de cel putin 1.8 ca cel de pa masinile voastre?eu vreau sa-i fac modificari in special la exterior,caroserie,de-alea...dar daca se va putea,nu i-ar sta rau cu cativa caluti in plus.
|
Quote:
|
si eu sunt curios la faza asta
|
Sal
am revenit .....uitasem parola si nu mergea sa imi trimita noua parola......azi sa rezolvat in legatura cu masina.....e in service de vro 2 saptamani tinichigeria e gata mai trebuie vopsita @Blaster - am o mica problema cu bani acum [ imi trebuie 1000 euro pana pe 1 iunie si nu am 1 ron pe mine ] bordul nu merge vopsit si ca sa-l imbrac in piele nu se merita si in legatura cu tuning'u am pe cineva care face bari,eleroane mai multe chesti daca vrei iti dau nr de tel si vorbesti cu el @ Silviu Ionescu - mai bine iti pui 2.0i de cel putin 115 Cp daca vrei sa faci o schimbare |
sau sfi-u merita din plin investitia si schimbarea e radicala fata de 1.6
|
Claud !!! gentile le fac cromate [ am mai facut la prima mea iubire un e32 se vede marpha ] Cum faci treaba asta? P.S. nu-i mai spune trotineta k am avut si yo o vectra de 1.8 si chiar am fost multumit de ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning