![]() |
Pareri pt un golf 3.
1 Attachment(s)
DAti-mi si mie niste sfaturi.Sunt incepator si vreau sa incerc sa fac cate ceva ca masina asta sa arate mai bine si sa sune mai bine.Ma gandema la o Grila fara semn+prelungire capota.MA gandeam la niste folii.La o toba ma mai bate gandul.Cineva imi ofera niste susspensii sport insa nu stiu ce sa fac caci mai car greutati destul de mari si nu stiu cat de eficiente sunt.Astept sfaturi si pareri.Sper sa nu radeti,sunt abia la inceput.Multumesc anticipat:???:
|
Re: Pareri pt un golf 3.
vopseste-i mijlocul de la bari in culoarea masinii - parca ca e gri,
pune-i o suspensie sport 60/40 si atat. nu-l face la fel ca alte 100 de golfuri 3 tunate. brgds, edi |
pune si u mai multe poze cu masina! bafta
|
5 Attachment(s)
Mai multe poze.Mi sa cerut :-):-):-).Astept pareri.Masina este inmatriculata acum.Numerele nu sunt valabile.Poate aveti pareri si pentru interior.
|
vopseste semnalizarile si ochi aia de langa ele negre,semnu de pe haio vopsestel tot negru ca o sa arte mai bine si farurile negre pe margine!bafta
|
eu as vopsi si spoylerele barilor de jos si pragurile cu ornamentele de la aripi si eleronul
asa as vrea sa fac GTI-ul meu nu imi place ca toate golfurile 3 sunt tunate la fel |
nu se numeste tuning.... se numeste cosmetizare.
|
Quote:
Definitie din DEX..."Cosmetizare, A înfrumuseța superficial, a masca. (< engl. cosmetize) " Eu am impresia ca tu esti putin ironic aici... |
Quote:
oricum era doar o idee |
Cred ca asa vedeti voi toate golfurile tunate lafel asta pt ca maj isi dau cu parerea aici pe forum si vor sa copie unii de la altii daca sar uita putin in afara nu ar mai fi lafel din cate golfuri 3 am vazut la noi tunarite daca miau placut 2-3 restul kitschy daca nu mai vreti sa vedeti astfel de golfuri de ce nu ii ajutati cu pareri sau siteuri (se poate face un tuning frumos si cu bani putini trb doar sa vrei si sa nu fi manelist,taran,xerox)
|
deaia s-a inventat tuningul sa isi faca fiecare masina cum ii place, nu cum spun altii.
|
Scoate grila cu semnul di fata , si pune fara semn! folie pe geamuri
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning