![]() |
Golf 3.interior usi .
POt cumva sami schimb eu cu mana mea panza de pe interiorul usilor?am un golf 3.Panza care o au usile s-a facut urat de tot.Vreau sa o schimb cu o imtatie de piele.AM vazut ca sus unde e prinsa panza,de fapt e lipita si daca dezlipesc inapoi nu se va mai face la fel.astept sfaturi.mersi:???:
|
Re: Golf 3.interior usi .
Sunt firme specializate in asa ceva, care cu vreo 1-2 mil iti fac toate 4 usile cu imitatie de piele... Sigur iese mai frumos decat daca te apuci tu, asta in conditiile in care nu faci asa ceva zi de zi. Daca ai un pic de vointa rabdare si bun gust, poti face si tu, daca gasesti materiale calumea, dar eu as recomanda totusi la o firma.
|
Sau poti sa cumperi niste fete de usi Sh :D
|
Banzay-la o firma mas duce cu toata placerea,insa eu nu stiu prin brasov,poate daca e vreun membru din brasov,sa ma ajute.Tocmai de aia am vrut sa le fac eo.Mersi oricum.:-)
|
o bucata de piele(sau imitatie), prenandez, carlige, si multa rabdare.
am facut eu asta...rezultatul...peste aproximativ o saptamana :) poti sa te duci la o firma specializata in domeniul asta, dar daca ai incredere in gustul si indemanarea ta poti sa incerci sa ti le faci singur. rezultatul... o sa-l simti pe pielea ta:D |
3 Attachment(s)
eu am incercat singur si uite ce a iesit, tinand cont ca e prima oara cand fac asa ceva............
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning