Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   audio bmw e46 (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/145181-audio-bmw-e46.html)

sstilo 27-09-09 13:12

audio bmw e46

salut,in primul rand tin sa precizez ca-s total paralel in ale audio-ului.vreau sa schimb boxele din masina,si incep cu cele de pe spate,dupa care schimb cass-ul original al masinii cu un jvc de care sunt f multumit,dupa care voi schimba si boxele din usile fata.incep cu cele spate fiindca au inceput sa gajaie...
intrebarea mea este urmatoarea,vreau sa merg tot pe linia jvc,iar pe spate voi pune niste coaxiale,insa voi putea pune si pe fata tot coaxiale si sa renunt la tweetere? adica este o idee buna? sunt niste boxe anume din aceeasi serie,de aceea tin neaparat sa le pun pe acelea

AlexBanu 27-09-09 14:14

Re: audio bmw e46

Salutare,
Decat sa schimbi cu ce ai spus tu..mai bine lasi sistemul masinii..sunt de parere ca suna mult mai bine.

Loop 27-09-09 14:43

Vezi ce difuzoare iti iei. Masina are difuzoare pe 16.5 cm dar nu toate se potrivesc nici ca diametru si mai ales ca adancime (asta daca vrei sa folosesti acelasi loc ca difuzoarele stoc). Exista niste inele adaptoare care le gasesti la magazine de profil dar daca iti pui un adaptor d-asta poti pune doar difuzoare pe 13 cm . Concluzie e ca ori te duci la un atelier si incepi sa probezi difuzoare pe 16 cm si vezi care intra sau cazul mai nefericit iti pui inel adaptor si iti iei difuzoare pe 13 cm.

sstilo 27-09-09 15:52

tocmai am venit de la cumparaturi,mi-am luat boxele astea http://www.electrofun.ro/electronice...ection=reviews .teapa,nu se prea potrivesc.cand am desfacut boxele spate am vazut ca nici alea nu erau cele originale,da intrau la fix in locas.calitatea sunetului este putin mai buna,da tot slaba.sper ca se va schimba situatia dupa ce voi monta si cd-playerul.f dezamagit.inainte am avut stilo care batea bmw la capitolul acesta rau de tot

Loop 27-09-09 15:56

cand le schimbi pe cele din fata sa iti iei pe componente nu coaxiale.

sstilo 27-09-09 15:58

ok.ms frumos de ajutor.sper totusi sa se imbunatateasca situatia dupa ce schimb cass-ul original al masinii

animalutz 27-09-09 18:35

Tia zis colegu AlexBanu sa renunti la JVC. Cand schimb si cass-u, schimba si toate boxele. Treci la player pe alpine si la boxe pe Helix, Hertz, Focal.

sstilo 27-09-09 19:08

as face aceasta miscare de-as avea cascaval.momentan am alte prioritati si nu-mi permit.oricum un sistem de 4+2 boxe imi este de ajuns

sstilo 29-09-09 02:54

pt a nu fi nevoit sa cumpar alte boxe pe spate,am `construit` niste rame adaptoare din placaj subtire de lemn,acoperit cu un fel de burete,peste care vine boxa.diferenta este f mare,fata de boxa aruncata in locas.urmeaza zilele astea sa ma ocup si de cd-player si revin

sstilo 08-10-09 21:24

am schimbat cass-ul original.la radio nu e dif mare,insa pe cd este o diferenta majora referitor la calitatea muzicii.problema insa e ca nu incape cd-playerul datorita gramezii de cabluri si mufe (mi-a trebuit si o mufa adaptoare) si spatiului foarte mic.tre sa vad cum o rezolv si pasta...

Loop 08-10-09 21:30

Intr-adevar spatiul este foarte redus dar nu ar trebui sa ai mari probleme. Eu am toate 3 preout-urile ocupate si tot am reusit, greu, dar se poate.

sstilo 08-10-09 21:32

pe cuv ca m-am chinuit aprox 1:30h si n-am reusit.plus ca mi s-a ars si siguranta si s-a oprit muzica,moment in care am crezut ca am stricat casetofonul.playerul sta aprox 3 cm afara...am renuntat,mai incerc si maine.ms

Loop 08-10-09 21:38

Daca nu reusesti, incearca sa scoti afara consola cu butoanele pentru ventilatie. Pui mai intai HU-ul si dupa aia pui la loc consola.

sstilo 08-10-09 21:57

ok.am sa incerc si asta.iti multumesc pt sfaturi

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning