![]() |
baba la volan .. sa vedeti tupeu pe ea
1 Attachment(s)
baba la volan .. sa vedeti tupeu pe ea
un film care nu trebuie ratat |
Re: baba la volan .. sa vedeti tupeu pe ea
Marpha..... ai draq si astia cu jeep ul lor...http://www.clicksmilies.com/s0105/gr...smiley-038.gif
|
|
.....buhahhahahahaha eu chiar am vazut vreo 2 babe dastea prin oras http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/vroum.gif....da a fost faza tare knd am dat eu de carnet striga ala prezenta la care ajunge la "vasilescu!" odata de soua ori nimeni...striga a treia oara si simt cum ma impinge cineva din spate ...ma dat la o parte ...o baba de 1,40 cu palarie de pe vremea lu goe...da peste toti il impinge si pe politai si intra in sala ...fara numar fara nimik...politaiu a ramas perpelex noi radem toti ....pana la urma a scoso din sala si au vb sa vad cei cu ea....a luat si aia examenu atunci dak tin minte bine si cica il daduse de vreo 5 ori k radea politistu :twisted:....
|
ce super conducea baba si ce muzica avea :lol: :lol: :lol:
ce nerusinare pe ala cu jeepul sa o deranjeze de la top speedul ei de 10 km/h ;) |
nu ati vazut c tracta jeepu' ala?? va rog frumos...era un cap tractur tunat,cu garda la sol joasa:D
|
"baba la volan .. sa vedeti tupeu pe ea
un film care nu trebuie ratat" :bored: booo-O-ring... si cand ma gandeam ca vad ceva real.. o baba sucara. just advertising. |
interesant n-am ce zice !!!
|
wooohhhhhhhhhoooo Jeep power !!!!!!!!!!!!
|
Prea tareee!!!
|
Tipic american...... la noi...... a.. era sa iut.... noi nu avem asa autostrazi.... si mai ales ca avioanele noastre, in special migurile prefera pajistile....
|
super faza
:lol: :lol: :lol: |
inca o baba nebuna:D eram cu motoarele vreo 4 baieti si eram pe dreapta in fatza noatra o masina stateam sa discutam in ce parte o luam eram pe motoare si o baga opreste in spate ca cia nu avea loc prin staga sa ne dam la o parte si a vaz ca nu o bagam in seama se dadea sa intre in noi:| a draqu bbaba daca nu dadeam putin in fatza ma lovea in roata cand a vaz ca ne am dat jos la ea a tacut si nu sita pe unde sa fuga:| YACK
|
Asta e.... in romania.... motociclistii nu sunt bagati in seama... ca si biciclistii dealtfel... si dupa ce te loveste cica "nu l-am vazut domnule politai"... nimeni nu se gandeste ca suntem mult mai expusi la pericole decat cei aflati in masina....
|
super tare...o sti baba ce inseamna ..degetul mijlociu? =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:52. |
- Copyright 2026 4Tuning