![]() |
Tuning? - Skoda Superb 1.9TDI
buna ziua , as dori si eu sa ma ajutati cu cateva lucruri. am o skoda superb 1.9 tdi 115 cp din 2008 si ma gandeam sa incep usor sa modific dar totusi in limita bunului simt ca ce e mult strica , ma gandeam la un resoftat niste incaltari frumoase detalii minore care fac destule pentru masina.
Niste idei venite de la voi ar fi chiar foarte bine primite si as vrea sa mi recomandati intai o firma care sa mi resofteze masina ( exclus dimsport ). :lol: |
Re: skoda superb
;)poi pentru inceput arunca niste poze cu ea so vada si ochiu nostru no tine doar pentru tine
|
6 Attachment(s)
cam asta ar fi bijuteria mea , motor 1.9 115 CP , roti pe 16'' , 27000 km :lol:
|
ii poti face resoftarea la superchips
incearca niste jante pe 18" (din gama VW-AUDI) sau nah...minim 17" insa la gabaritul masinii...ar necesita o suspensie mai joasa cu cele pe 17" ;) vopseste-i bandourile negre in culoarea caroseriei si sa zicem ca un eleron finut pe portbagaj ar da bine da-i jos inscriptionarea modelului si a motorizarii de pe portbagaj la interior merg niste pedale de aluminiu cam astea ar fi modificarile de bun gust la un Superb OFF:ai citit tot ce-am scris aici ? |
multumesc frumos pentru ajutor , da am citit threadul respectiv , resoftarea o sa o fac in zilele urmatoare la domnu' Sebastian , la o suspensie mai joasa chiar m am gandit dar cred ca o sa pun jante pe 18'' cat despre bandou o sa l vopsesc ms frumos pentru idee nu m.a dus capu pana acolo tocmai de aceea am si facut topicul:!: o sa dau jos inscriptionarea de pe spate , cat despre pedale am unele de aluminiu de la momo doar ca inca nu le am montat.
|
3 Attachment(s)
ai putea incerca o combinatie intre cele doua eleroane de mai jos si jantele astea
1. Eleron Portbagaj - rear wing DTM V1 2. Eleron Luneta - roof wing DTM V1 3. Jantele - CARACTERE WHEELS 18" succes! ;) |
:D un om deosebit si un prieten adevarat:!: ms pentru ajutor.
Quote:
|
spor la treaba si tine-ne la curent cu ceea ce-i faci! :-)
|
Salutare!
Ai o masina superba!!! Am sa incerc sa-ti dau si eu cateva sfaturi pentru o modificare usoara a look-ului.In primul rand merg niste jante mai mari,parerea mea ar fii sa te orientezi spre ceva negru sau gri carbon.Apoi o codita pe portbagaj,o suspensie si bandourile vopsite in culoarea masini sau scoase o schimba total. Avand in vedere ca e o masina mare,nu cred ca ar arata mai bine cu alte bari praguri etc. Lucrurile simple sunt de efect,mult succes!! |
ms frumos rmy , o sa tin cont de sfaturi 8) thanks
Quote:
o sa pun poze cand schimb ceva la ea :D |
in seara asta am montat si eu xenonul la masina si tot in seara asta am ramas fara talon ca n am avut autorizatia pentru geamuri la mine :lol: talonul il iau maine inapoi , sapt asta vopsesc bandourile si luni o resoftez :D va urma!
|
Quote:
e diesel... cred ca da bine cu xenon, pt ca are lupe si arata ca din fabrica |
aveam un gand cu filtru nu stiu de ce :lol: masina arata foarte bine cu xenonul o sa pun niste poze zilele astea ca o sa i vopsesc bandou , momentan am de alergat sa mi recuperez talonul de la idioti :x
|
asa deci, aici e prezentata "bestia" :D
|
Nu o vinzi visul meu e un superb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning