![]() |
Mercedes-Benz SLK 200
8 Attachment(s)
Sa va prezint noua mea achizitie
Mercedes-Benz SLK 200 1998 cmc - 136 CP An 1997 Dotari: Piele,Incalzire in scaune,Clima cu setare sofer-pasager,SRS,ABS,Airbag-uri,Inchidere centralizata,Faruri ceata,etc. Fostul proprietar este un mos care a avut grija de ea,are carte service,toate revizile au fost facute la Mercedes,masina nu a mai circulat de aproape un an,timp in care a stat in garaj.Motorul merge f bine si trage f bine,la relanti nici nu se aude. ------- Astazi a primit cauciucuri noi pe fata.Si tot astazi i-am facut si controlul tehnic,totul este in regula,chiar nici o problema.Maine daca reusesc sa ii fac asigurare,daca nu dupa ce schimb cartea gris pe numele meu. |
Re: Mercedes-Benz SLK 200
sal , frumoasa masina ... sa o stapanesti sanatos :) planuri ceva pe viitor ?
|
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos.
Planuri pe viitor? Succes. |
Multumesc.
Da am ceva planuri pentru ea, pentru inceput vreau sa ii schimb farurile din fata care au o problema, cu ceva frumos si dupa aceea restu. Vreau sa fie ceva cu gust,cateva modificari care sa ii schimbe f un pic aspectul, cum ar fi ceva jante,farurile,stopurile,grila. Daca aveti ceva ideei sint bine venite. |
Parerea mea... jante, arcuri + amortizoare, partea rosie a stopurilor o faci neagra (sau le schimbi), evacuare, faruri clare cu fundal negru, grila si folie. Exact la fel avea un prieten de a meu si arata super!
Succes! |
Cat a costat masina ? Si ce consum ai ?
|
Quote:
MS Frizz pentru parere.;) |
Simpatica.:D Cum te descurci cu doar 2 locuri?
|
Ma descurc foarte bine,doar eu si prietena e f ok!Pe langa ea mai am un 307 care il pot folosi atunci cand am nevoie de mai multe locuri.
|
6 Attachment(s)
Astazi vopsit jante si etrieri ;) ,bineinteles si toba
|
Vin bine jantele pe masina ,o sa-ti dau eu o idee la un Slk de la mine din Pitesti cu niste jeante mari nustiu exact de cat sunt jantele,dar sunt mari si cromate.Bafta si s-o stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Upgrade:
Am schimbat butonul de la geamul din stanga,mergea dar era rupt. Attachment 1266468 Attachment 1266469 Husa pentru frana de mana de la FK Automotive Germany: Attachment 1266471 Attachment 1266472 Attachment 1266473 Un fileu de vant,special facut pentru SLK R170: Attachment 1266475 Attachment 1266476 Attachment 1266477 Toate au fost comandate direct din Germany. |
un site ok cu accesori pt. R170 : http://www.chrome-tec.com/shop/Merce...R170:::10.html
p.s. esti membru slkworld cumva ? p.p.s. nice ride 8) |
ar da bine niste jante pe negru.Oricum frumoasa masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning