![]() |
Masinile noastre, detalii, modificari....
hai sa vedem ce fiare aveti, modificarile si planurile de viitor
|
bun subiect
eu am o bitigla in garaj care sta pe un raft, cu furca rupta planuri de viitor: sa-mi cumpar o alta furca (alti bani alta distractie :( ) :P |
:twisted: Hai sa pun si eu.
O bitigla in boxa ... cu pana. Planuri de viitor ... fac pana :D VW Scirocco 18. 16 V 137 HP. Modificari: - suspensii reglabile KW (ce dracu se regleaza la ele inca nu am reusit sa aflu ... da mai e timp) - genti OZ Racing (albe) - injectoare schimbate, tacheti, fise, bujii, pompa benzina - volan si schimbator (Momo Racing) - evacuare modificata (Sebring). Planuri: - sa imi iau o Dacie :( |
adica modificari
1 Attachment(s)
la PUG modificari :
pozitii albastre :shock: cheva ghit pe capota un far crapat masca din fata rupta Pe viitor: doua variante: ori facem cheta 3 shi cumparam o janghina de beamveu cu motor peste 2.0 ca so forjam . . . da nu gluma pana moare ! sau imi pun chip pt 90 cp :roll: |
mosu ... sterge repede ce ai scris acolo cu Bemveu ca daca te vede care nu te vad bine!!! cred ca intri langa Akimoto in Hall of Fame (BMW users).
|
pai cu siguranta nu imi iau sirocco sau golf ca NU IMI PLAC
jos VW :evil: |
Re:
Quote:
si ce, esti nebun sa mai intri in Dacie dupa ce te-ai dat cu Scirocco ? auzi, unde ti-ai facut motorul ? cum mai merge ? Ca si eu l-am facut si mai bine nu-l desfaceam ca acum am o groaza de probleme cu el, suna aiurea si a inceput sa si scoata fum... mecanici romani... a, si pentru TM82NOS, gusturile nu se discuta deci cu chestii de gen jos VW esti copil. Urca tu intr-un Scirocco 16V si dai 6000 de ture si o sa vezi ca incepe sa iti placa, asta daca iti plac masinile. |
scuze sincere ... incercam sa fur la cantar :D ... 139 HP.
pai motoru e facut la niste mecanici de aici din Timisoara ... un arab ... si momentan merge bine. si chestia cu Dacia nu o fac ca imi doresc asa ceva ... ci dintr-o cauza mai personala. :P mie imi limiteaza la 6700. nu la 6000 :P |
pai ...
mah nu de aia ziceam ca nus masini bune doar ca nu arata bine :D
(pt gustu meu) no disrespect pai cine se ofera yo fac cu placere testdrive |
hmmm ... eu nu! ca esti chior si nu te uiti dupa dacii :D
|
ca sa nu o dam prin balarii si aici, hai sa-mi prezint si io tigaia cu care ma dau:
beamve 319, pardon 316 cu motor de 1.9 are vro' 105cp fara clima, cu clima mai raman vro' 85 fabricatie 1999 extrase: climatronic, jamuri helektricus, airbaguri si minunatele jante de tabla cu capace |
planuri de viitor??? :evil:
|
dat la ea mortu' intr-o saptamana
|
Tomberonu' argintiu il stiti cu totii.
Modificari: - pedale racing :P - niste muzica - fo doo zgarieturi in tabla - bucse bara stabilizatoare schimbate - sistem urmarire GPS (demo, ca vreau sa-l vand - sistemu', nu tomberonu') Pe viitor: - chip - ce mai da buzunaru dupa ce iese din garantie... |
n-are rost :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:54. |
- Copyright 2026 4Tuning