![]() |
Ducati lanseaza noul Hypermotard 796
4 Attachment(s)
Ducati lanseaza noul Hypermotard 796
Stand bara la bara prin aglomeratiile din orase, iti doresti nespus sa migrezi catre practicabilitatea unei motociclete. Ducati ia in seama aceste aspecte, motiv pentru care a lansat un nou model din gama naked sport, numit Hypermotard 796. Micul bolid de 800 cmc cantareste doar 167 kilograme, dezvoltand circa 81 CP si un cuplu de 76 Nm. Ducati Hypermotard vine echipat cu un ambreiaj APTC si va putea fi comandat in doua variante de culori: rosu si negru mat. Noul sportiv poate fi achizitionat la suma de $9,995. |
Re: Ducati lanseaza noul Hypermotard 796
DUCATI frate!
|
nu prea e naked si nici sportiv, si prea scump pt ce stie sa faca
|
din 800 cc cred ca se putea scoate mai multa putere..mult mai multa..dar probabil au optat pentru o fiabilitate mai mare a motorului
|
Quote:
|
din clasa "naked-sport" face parte modelul monster asta se bate la enduro-cross cu modele ca TransAlp si F800 si multe altele care pt cunoscatori nu mai trebuiesc amintite. oricum ducati nu cred ca o sa aibe mare succes cu modelul asta mai ales intr-o clasa unde toata lumea cauta fiabilitate si costuri de intretinere mici.
|
mmmm..... nu'i rau da' mie'mi pare neterminata :(
|
hmmm....... cei lipseste vb lu alex?
|
hmm... eu sunt de parerea, din ce am vazut in fotografii si pe site-ul Ducati, ca 796 face parte din categoria "Supermoto". La cat e de mica si de manevrebila, motorul acela e mai mult decat suficient. Oricum modelul precedent de Hypermotard are motor de 1078CC cu 90CP care era potrivit pentru motociclisti cu multa experienta pe Supermoto.
PS: Din gama "Naked Sport" sunt Monster si Streetfighter |
Quote:
|
italienii astia frate...
arata foarte. pare numai bun de oras |
din orice punct de vedere is tari italieni!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning